Widok

Osowa-klub maluszka/Akademia malucha

czy jest tu Mama z Osowej która korzystała z w/w prywatnych złobków? nie wiem czy dobrze podałam drugą nazwe ale napewno w nazwie jest akademia. Czy mozecie polecic te placówki? czy były zadowolone wasze pociechy? to są od 10/12 miesiecy do 3 lat.
Bardzo będe wdzięczna za jakies opinie pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na ul. Barniewickiej 74 jest ŻŁOBEK - CALINECZKA www.calineczka net.pl
Mają wielki plac zabaw i świetny wystrój wnętrza . Wszystkie zabawki są nowe
W sobotę był dzień otwarty byłem i bardzo nam się podobało.
Otwarcie jest 01.10.2009r. , a do końca tygodnia można przyjść ze swoim maluszkiem w godz. 16-19
gorąco polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
co do okien to się zgodzę, że są w każdym pomieszczeniu, gdyż byłam osobiscie i nie spotkałam się z takim pomieszczenień, nawet chyba w łazience u góry były okna. natomiast duże zastrzeżenia mam co do ogródka, który moim zdaniem jest mały i nic w nim nie ma oprócz dwóch maluśkich piaskownic (typu muszelka). działają już od sierpnia także to trochę przesada. może te biedne dzieciaki naprawdę nie wychodzą na dwór więc nie potrzebują zabawek na placu.

byłam natomiast w tym żłobku na Barniewickiej i zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu. ogród jest olbrzymi. pomieszczenia i opiekunki fajne. można codziennie od godz. 16 do 19 iść z maluszkiem aby się pobawił i przyzwyczaił do nowego miejsca. zdecydowałam się właśnie oodać tam mojego syna, mimo że jest mi dużo dalej niż na Perseusza.
okazało się jeszcze, ze prowadzi go mojego brata znajoma. pogadałam z nią trochę i dlatego mam zaufanie do tej placówki.

każda mama jednak decyduje sama! dobrze, ze można wcześniej zobaczyć gdzie się oddaje dziecko.

ludzie co Wy wygadujecie, klub maluszka na perseusza jest ok, są okna w każdym pomieszczeniu!!!! jest plac zabaw i ogólnie placówka jest w porzadku, jest bardzo przytulnie i panuje tam sympatyczna atmosfera...sama byłam i widzialam.
ja mieszkam na perseusza i jeszcze nigdy nie widziałam maluszkuów na dworzu, choć spaceruję obok codziennie. nie wiem jak w środku, nie byłam
podobno jest pomieszczenie bez okien, nie ma ogródka i dzieci nie wychodzą na dwór. Tak słyszałam, warto sprawdzić, bo ja tam nie byłam. Znajoma była i taką mi relację zdała
Cytrynka a czemu warunki marne? muszę się zdecydowaźć na jakiś żłobek i chętnie wysłucham opinii.

na Barniewickiej też jest prywatny żłobek od wrzesnia albo października
tutaj już był wątek na ten temat

na perseusza przyjmuja od 6 m-ca dzieci ktore juz potrafią siedzieć, ale warunki podobno marne
słyszałam, że na Perseusza jest od tego roku żłobek