Widok
Ja będę miała w czerwcu tego roku, także niestety opinii nie dam, ale wstępnie mogę powiedzieć, że właściciel jest w porządku, można sie dogadać w różnych kwestiach, itd.
My się szybko zdecydowaliśmy, bo piękna okolica, a nie w centrum miasta i niedrogie miejsca noclegowe.
Na forum spotkałam sie z pozytywnymi opiniami.
Powodzenia
My się szybko zdecydowaliśmy, bo piękna okolica, a nie w centrum miasta i niedrogie miejsca noclegowe.
Na forum spotkałam sie z pozytywnymi opiniami.
Powodzenia
miałam okazje tam dekorować niedawno, ładne miejsce, zadbane, okolica super, właściciele bardzo w porządku :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Dzień dobry, zwracam się z pytaniem do pani Dory.
Jestem zainteresowana zrobieniem wesela w Ośrodku Bingo w Bieszkowicach. Z twojej wypowiedzi wynika, że już miałaś tam wesele, czy możesz mi powiedzieć parę szczegółów min. jak wyglądają tam ceny i jaki jest właściciel i co najważniejsze jakie jest jedzonko.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz.
Jestem zainteresowana zrobieniem wesela w Ośrodku Bingo w Bieszkowicach. Z twojej wypowiedzi wynika, że już miałaś tam wesele, czy możesz mi powiedzieć parę szczegółów min. jak wyglądają tam ceny i jaki jest właściciel i co najważniejsze jakie jest jedzonko.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz.
Mieliśmy przyjemność dekorować tą salę kontakt z obsługą ośrodka bardzo dobry i mili ludzie.
pozdrawiam
pozdrawiam