Widok

Ośrodek w Otominie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy któraś z Was miała tam wesele bo my mamy rezerwacje na przyszły rok, no ale zadzwoniła do mnie kierowniczka i podniosła cenę menu na przyszły rok o 30 zl kiedy wcześniej była mowa o kwocie 10-15 zl:/ i teraz nie wiem czy warto jest je tam organizować trochę babeczka się wycwaniła bo nie chciałą wcześniej umowy podpisać na mniejszą kwotę bo czekała ile chętnych na przyły rok będzie:/ kurcze no dajcie znać jak jedzienie i w ogóle chociaż i tak nie wiem czy uda mi się coś innego fajniejszego znaleźć:)

image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam wesele w Otominie nikomu nie polecam..
a jaki termin bo ja rowniez
ja bede mniala tam wesele w przyszlym roku.mam nadzieje ze bedzie wszystko o.jak narazie to wlascicielka wszystko na opowiedziala jak i co , i widzielismy juz nakryte stoly i ustrojona sale-bardzo nam sie podobalo. o co ma pytac wrazie co? dieki za jakas pdpowiedz.
nie wiem od czego to zalezy ,ale wesele luty 2007 -duzo smacznego jedzenia obsługa sprawna,wesele czerwiec 2008 obsługa ta sama ,ale jedzenia bardzo mało

W SPRAWIE OPRAWY MUZYCZNEJ WESELA PROSZE O KONTAKT MEILOWY
Gratulacje Ata!
Pozdrawiam :)

My mielismy w Otominie wesele 16.08.2008
Goscie zadowoleni i z otoczenia i z obslugi i z jedzonka,
Ja znalazłabym kilka minusów:)
ale ogolnie ok.
Pani Kierownik bardzo elastyczna,zawsze dostepna, wszytko mozna ustalic indywidualnie,szeroki wybór menu,można ustalić indywidualnie, dogadać szczegóły.
Ocena 4+

image
do Stokrotki: mieliśmy niestandartowe menu - wg. własnej wizji.

na dzien dzisiejszy lista gosci wynosi 120 osob i moze troszke sie zwiekszyc...
napewno sie udadza trzeba wszystko dokladnie ustalic zeby nie bylo nieprzyjemnych niespodzianek.... zycze powodzenia w przygotowaniach!
kiedy slub?
uu to pewnie sporo osób masz na weselu:)mam nadzieje, że oba wesela się udadzą

image[/url]
image[/url]
w almieII ( dwor wojciechowka)
a mogłabyś powiedzieć gdzie robisz obecnie wesele?

image[/url]
image[/url]
pojedz w jakas sobote do osrodka i przez okno mozna zobaczyc jak to wyglada ja tak zrobilam:)
miejsce mi się podoba owszem, ale obawiam się menu, tzn czy faktycznie jedzenia jest mało itd tym bardziej, że w tym roku bardzo podnieśli cenę za osobę:/dlatego się zastanawiam, alemasz rację ile osób tyle opinii, trzeba samemu się przekonać oby pozytywnie;)

image[/url]
image[/url]
mi sie odobiscie krzesla nie podobaja ale to kwestia gustu jesl ci odpowiada to miejsce to sie nie zastanawiaj ile osob tyle opinii
aha co do krzeseł to bym nei przesadzała, widziałam je i wszystkie są jednakowe i nie są wcale złe żeby trzeba je było przykrywać

image[/url]
image[/url]
widziałam menu za 150 zl tegoroczne na 80 osob, czy dokładaliście coś do niego, żeby jedzenia starczyło??

image[/url]
image[/url]
my mieliśmy tam wesele(w kwietniu) i w sumie było ok. A jedzenia bylo za duuuzo.. (menu zalezy od mlodych)

owszem pokrowce mozna sobie wypozyczyc i jak sie dowiadywalam to jedyne jakie pasuja na te krzesla sa w pruszczu za okolo 6 zl za sztuke wiec dolicz sobie do menu jeszcze cene za wypozyczenie, niestety ja za duzo negatywnych opinii oi tym osrodku slyszalam a to co zobaczylam na plycie z wesela to mnie dobilo niech kazdy mowi co chce ale zeby stoly puste staly tylko kilka polmiskow to sie w glowie nie miesci przeciez goscie przychodza zeby sie najesc i napic a nie smakiem sie obejsc.... zwlaszcza za aktualna cene 180zl za osobe plus pokrowce na krzesla i obrusy tez by sie przydaly bo te ktore osrodek oferuje to troche stolowkowe:(
byc moze,ale wygladało to bardzo dziwnie,bo na stole były tylko półmiski z wedlinami ,a dopiero po północy cieniutki bogracz

W SPRAWIE OPRAWY MUZYCZNEJ WESELA PROSZE O KONTAKT MEILOWY
hmm to ciekawe, bo wiesz co tam płaci się stała stawkę za menu w skłąd w któej wchodzą dania, które erwntualnie można zamieniać więc nie ma możlwiości, że gospodarze mniej zamówili:/

image[/url]
image[/url]
do góry