Widok

Ostatnia nadzieja opozycji - Kongres Wróżek Polskich

Kto uratuje Platformę ?

Na co liczy Platforma może nam podpowiedzieć poniżej linkowany tekst:

http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/310873-tylko-u-nas-to-nie-zart-wladze-warszawy-finansuja-kongres-wrozek-polskich-dokladaja-sie-takze-tramwaje-warszawskie

Co się dzieje w tej Warszawie ? Jak nie urok, to przemarsz wojsk. Jak nie konopie na działce pani Prezydent, to wróżki na kongresie.

Przyszłość, Postęp, Multikulturalizm.

Aha, ważna kwestia, gdzie się ten kongres odbędzie ? Wiadomo, pod auspicjami Wujka Stalina, na placu Defilad. A gdzie indziej mógłby się odbyć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Twój guru ideologiczny poseł Kaczyński jest patronem tego kongresu. Przypomniał o swoich zdolnościach jasnowidza, wróżąc Tuskowi postawienie zarzutów i prawdopodobieństwo skazania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie tu w tekście mowa o Tusku lub Kaczyńskim ? Ślinisz się jak pies Pawłowa na te dżwięki? Pies Pawłowa to się przynajmniej ślini na realne dżwięki , ty się ślinisz najwidoczniej na dźwięki urojone. Weź się za siebie i ogarnij.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czy ty chociaż przeczytałeś ten który linkujesz ? Widocznie skupiłeś się tylko na tytule otrzymanym w przekazie dnia z centrum PISowskiej dezinformacji, bo nie wiesz o czym piszesz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zalinkowałem,żebyś mogł wsiąść w pendolino i wybrać się na kongres wróżek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Misiaczku o wrózkach to mozesz ze mna porozmawiac
jeden pan mi wrozył kariere tarocistki

pogadamy o demonologii?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ isztar

Tylko pogadać ? Po co mi gadać, kiedy mogę włączyć TV albo net a tam są sprawozdania z czarnego sabatu. Demony jako żywe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Polityka

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

do góry