Widok

Ostatnie dwa mecze siatkówki :(

Co powiecie na ostatnie dwa mecze polskiej reprezentacji...Jugosławia i Włoch......? 3:0 i 3:1
.....ja jestem załamany tymi wynikami patrząc na ich grę w poprzednich meczach....A MOGŁO BYĆ TAK PIĘKNIE :)

Pozdrawiam SKUN
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ogladalem ic ale same wyniki mowia za siebie. Zdaje sie ze okres formy przypadl nam w nieodpowiednim czasie albo mecze z brazylia czy argentyna byly tylko przypadkiem!
Czy to był przypadek? chyba nie, tylko nasi chłopcy nie potrafią wstrzelić się z formą w odpowiedni moment gry... Nie miałam co prawda możliwości oglądać tych dwóch meczy, ale moim zdaniem to fakt, że dostali się do finału troszeczkę uderzył im do główek i może za bardzo uwierzyli w siebie lekceważąc tym samym możliwości przeciwnika. To nie jest regułą, ale zauważyłam, że jeżeli wygrają pierwszego seta to później forma siada i następne trzy mamy w dupę...chociażby ten mecz z Włochami.
Ale ja i tak w nich wierzę, bo jak im się chce to grają siatkówkę na naprawdę wysokim, światowym poziomie. No trzeba też brać pod uwagę kontuzje - chociażby Świderskiego - które napewno nie wpływają pozytywnie na ich grę.
Pozdrawiam.
A może pożyczyli by psychologa od Małysza ?
Nie przesadzajcie, trafilismy na dwóch najsilniejszych rywali: Jugosławię - mistrzów olimpijskich i Europy oraz Włochów - mistrzów świata, natomiast Francuzów ograliśmy do zera. Po prostu Włosi i Jugole byli poza naszym zasięgiem. Uważam, że jakbyśmy trafilui do drugiej grupy mielibyśmy duże szanse awansować do półfinału.
ale ja w nich wierze i uwazam ze naprawde swietnie graja, jesli sie do tej gry przylozą. no rzeczywiscie nie trafili najszczesliwiej na przeciwnika...
Do "www" czy ja wiem czy to jest taki dobry pomysł ..Małysz nie pokazał wielkich umiejętności podczas letnich skoków, ale może będzie lepiej w serii zimowej....a co do siatki to fakt rylwale bardzo mocni, ale jeżeli chodzi o to co pokazali ...sposób gry, koncentracja, zgranie to naprawdę poniżej ich poziomu......!

Pozdrawiam SKUN
tia

Inne tematy z forum Hobby

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

do góry