Widok

Osteoporoza - dobry diagnosta (densytometria)

Diagnosteo Temat dostępny też na forum:
Witam,
Mam podejrzenie osteoporozy i muszę wykonać badanie w kierunku tej choroby. Lekarz prowadzący nie zasugerował mi w jakiej placówce mam to wykonać, jedynie zarekomendował Pana Bartłomieja Rawskiego, mówiąc, że badanie densytometrii, trzeba dobrze wykonać i równie dobrze zinterpretować, co jest bardzo istotne dla lekarza, który leczy takiego pacjenta (w tym prawdopodobnie mnie). Dr.Rawski jest najlepszy na Pomorzu jesli chodzi o osteoporozę - zwłaszcza diagnostykę. Dlatego stąd moje pytanie - szukałam informacji gdzie przyjmuję, ale jak zadzwoniłam do jednego Centrum Medycznego, to powiedziano mi, że już tam nie pracuję. Stąd moje pytanie, czy w Gabinety Lekarskie Osteoporosis pracuję Pan Bartłomiej Rawski? Będę wdzięczna za podpowiedź. Jest to dla mnie bardzo ważne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr pracuje w Gabinetach Lekarskich Osteoporosis. Polecam tą placówkę bo to chyba jedyna placówka na Pomorzu, która się zajmuje kompleksowo problemem osteoporozy, która się na tym zna i ma bardzo dobre efekty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Dawid - opinia (3 odpowiedzi)

Jeśli chodzi o drzwi i podłogi to nie mają sobie równych. Super jakość, szeroki wybór i korzystne...

Dawid - opinia (4 odpowiedzi)

Bogata oferta plus dobre ceny i miła obsługa.

Strata pieniędzy - ocena (3 odpowiedzi)

Tak jak reszta Pań napisała efekty słabe, stracone pieniądze i wieczne mydlenie oczu. Nie polecam.

do góry