Widok

Ostoja normalności w pędzącym kapitalizmie :)

Ostoja normalności pędzącym kapitalizmie :)

Do tej pory jak wielu ludzi, kupowałem okulary w sieciówce „ekspresowej”, gdzie obsługa była, ekspresowa jak na taśmociągu, a na „promocjach” zawsze wychodziłem z finansową stratą.

Postanowiłem poszukać małego salonu i od razu powiem, że pozytywne opinie, które przeczytałem przed zakupem się potwierdziły.

Panu Michałowi zależy na satysfakcji klienta, żeby ten chciał wrócić w przyszłości, a nie na słupkach sprzedaży na koniec miesiąca. To widać w obsłudze.

Salon jest kameralny, ale zakres opraw do wyboru jest naprawdę imponujący. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Czułem, że Pan Michał szczerze poświęca mi uwagę i pomógł mi dobrać oprawki takie, w których będzie mi najbardziej do twarzy. Uważnie słucha co się mówi.

Dziękuję za wskazówki jak dbać o szkła, których przez te wszystkie lata od żadnego optyka nie usłyszałem - to było cenne - zwłaszcza, że nie wymaga kupowania drogich środków.

Jeśli macie wątpliwości, wpadnijcie i pozwólcie sobie dobrać okulary, sami poczujecie, czy warto docenić pracę Pana Michała wybierając go na swojego optyka.
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Bardzo Panu dziękuję za ocenę oraz miłe słowa.
Pozdrawiam serdecznie,
Michał Antoszewski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry