Widok

Ostrzegam - Noma Medica Volla

Ostrzegam, firma niepoważna i niekompetentna, brak jakiegokolwiek profesjonalizmu, oferują pracę prelegenta, organizują szkolenia na drugim końcu Polski, angażujesz się, obiecują wspaniałą pracę, uczysz się przez kilka dni materiałów szkoleniowych, po czym SMS-em przez osobę pośrednią informują o rezygnacji, bo właściciel nie wyraża zgody na zatrudnienie..Tracisz ponad tydzień czasu swojego życia, zrezygnowałam z innej posady handlowca na rzecz pracy w Noma Medica Volla. Ostrzegam, nie mają żadnego szacunku do człowieka.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwielbiam kontakt przez SMS. Tak porozumiewają się z kandydatami do pracy (b. rzadko dzwonią) m.in. w szacownej firmie ENERGA i niektórych gdańskich agencjach pracy. Pełna żenada :-((
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zwykłe tchórzostwo i chamstwo. Tak postępują firmy teraźniejszej Polski, niczego innego nie można się spodziewać.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Większego przekrętu to dawno nie widziałem jak ta firemka. Obiecują górę pieniędzy , a co sie pod tym kryje ? Najgorsze naciąganie ludzi - praca polega na wmowieniu klientowi/pacjentowi miliona chorób - ale !!!!oni od razu pokazują jak to uleczyć !!!! Polem magnetyczmym od Volllllllllaaaaaa ! Trzymasz pałeczki magnetyczne kilka godzin dziennie za 5 tys i uwaga !!!!! Jak masz nawet tasiemca uzbrojonego - to te pole magnetyczne wytlucze to :) !!!! Wiele w życiu widziałem ale taki cyrk to pierwszy raz w życiu ujrzałem !
PS. Nie pracują tam żadni ludzie medycyny -a zwykli sprzedawcy, którzy maja za zasanie sprzedać pałki magnetyczne za 5 tys złotych i wmówić ludziom choróbska - borelioze , chlamydie, tasiemce , grzyby i masę innych - to sie nadaje do TVN - chyba nawet tam podłe zgłoszenie bo to co oni wyczyniają to włosy na głowie sie jeża ,ze w XXI wieku Pan Rybak utworzył sektę swych naciągaczy i to prosperuje legalnie !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzisiaj byłam na takim badaniu,i co? mam tyle chorób ,że dziwię się ,że jeszcze żyję.A czuję się dobrze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mi pomogło
czuję się o 20 lat młodszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile godzin trzymałeś elektrody?

Mi pomogło. nieważne czy wierzysz, ważne czy jest skuteczne i poprawia ci zdrowie. A ja byłam w bardzo złym stanie. Oczywiście ....to pewnie było placebo:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukam osób poszkodowanych przez firmę, czy możemy się skontaktować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znane

dzwon 503657485

667 58 55 10 - proszę o telefon

Proszę w wątku na temat Medica Volla nie pisać o innej firmie pod nazwą Noma Medica Volla. Prosze usunąć tę opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A wiecie ze ze względu na zła opinie firma zmieniła nazwę na drmagnus??
Sprzedają to samo tylko pod inna nazwa
Wszystkie sprzęty sa zamówione z alibaby za 50 dolarow
Bardzo prosze platforma juz od dolara :))

https://m.alibaba.com/product/60170291365/New-Design-Foot-Vibration-Plate-CE.html?spm=a2706.7843299.1998817009.88.VuMw93
Widzisz

prosze o kontakt podamy do sadu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

mam kupiony magneton za grube pieniądze i nie mogę zrobić darmowych badań,jak było zapewniane
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry