Widok
Ostrzegam - Noma Medica Volla
Ostrzegam, firma niepoważna i niekompetentna, brak jakiegokolwiek profesjonalizmu, oferują pracę prelegenta, organizują szkolenia na drugim końcu Polski, angażujesz się, obiecują wspaniałą pracę, uczysz się przez kilka dni materiałów szkoleniowych, po czym SMS-em przez osobę pośrednią informują o rezygnacji, bo właściciel nie wyraża zgody na zatrudnienie..Tracisz ponad tydzień czasu swojego życia, zrezygnowałam z innej posady handlowca na rzecz pracy w Noma Medica Volla. Ostrzegam, nie mają żadnego szacunku do człowieka.
Większego przekrętu to dawno nie widziałem jak ta firemka. Obiecują górę pieniędzy , a co sie pod tym kryje ? Najgorsze naciąganie ludzi - praca polega na wmowieniu klientowi/pacjentowi miliona chorób - ale !!!!oni od razu pokazują jak to uleczyć !!!! Polem magnetyczmym od Volllllllllaaaaaa ! Trzymasz pałeczki magnetyczne kilka godzin dziennie za 5 tys i uwaga !!!!! Jak masz nawet tasiemca uzbrojonego - to te pole magnetyczne wytlucze to :) !!!! Wiele w życiu widziałem ale taki cyrk to pierwszy raz w życiu ujrzałem !
PS. Nie pracują tam żadni ludzie medycyny -a zwykli sprzedawcy, którzy maja za zasanie sprzedać pałki magnetyczne za 5 tys złotych i wmówić ludziom choróbska - borelioze , chlamydie, tasiemce , grzyby i masę innych - to sie nadaje do TVN - chyba nawet tam podłe zgłoszenie bo to co oni wyczyniają to włosy na głowie sie jeża ,ze w XXI wieku Pan Rybak utworzył sektę swych naciągaczy i to prosperuje legalnie !
PS. Nie pracują tam żadni ludzie medycyny -a zwykli sprzedawcy, którzy maja za zasanie sprzedać pałki magnetyczne za 5 tys złotych i wmówić ludziom choróbska - borelioze , chlamydie, tasiemce , grzyby i masę innych - to sie nadaje do TVN - chyba nawet tam podłe zgłoszenie bo to co oni wyczyniają to włosy na głowie sie jeża ,ze w XXI wieku Pan Rybak utworzył sektę swych naciągaczy i to prosperuje legalnie !
Bardzo prosze platforma juz od dolara :))
https://m.alibaba.com/product/60170291365/New-Design-Foot-Vibration-Plate-CE.html?spm=a2706.7843299.1998817009.88.VuMw93
https://m.alibaba.com/product/60170291365/New-Design-Foot-Vibration-Plate-CE.html?spm=a2706.7843299.1998817009.88.VuMw93