Widok

Ostrzenie - gdzie w Gdańsku?

Witam.Nie bardzo wiedziałem gdzie umieścić moje pytanie: gdzie w Gdansku można naostrzyć siatki i nożyki maszynki do mięsa.Czy dac sobie spokój i kupić nowe?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Takie przedmioty najlepiej precyzyjnie naostrzyć na tzw. magnesówce. Takie profesjonalne szlifierki są w zakładach pracy ; w mechanice , ślusarstwo , produkcja urządzeń przemysłowych itp. Najlepiej popytać kogoś ,kto tam pracuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chodziłoby mi raczej o punkt usługowy zajmujący się takimi rzeczami-niemniej dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naostrzy na zwykłej szlifierce i po miesiącu znowu będziesz szukał .Możesz to sam zrobić .Kup płaski drobny kamień szlifierski za kilka zł. i r******i okrężnymi doszlifuj obie powierzchnie.Do jednolitej ,widocznej gładzi .

Aby maszynka lekko mieliła mięso wymagana jest precyzja w dopasowaniu noża do tzw. "sitka".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecammm profesjonalne ostrzenie sitek bylem bardzo zadowolony z obslugi , to juz chyba jedyny taki zaklad szlifierski w gdansku na ulicy piwnej przy wyjsciu z zbrojowni na przeciwko "cech-u" rzemieslnik posiada szlifierke magnesowa i zna sie na rzeczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ze zbyt wielkim opóźnieniem,ale dziękuję ,i potwierdzam-zakład o którym myslałem ,że już nie istnieje naostrzył moje nozyki i siatki.Pełna profeska!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
adres tego zakładu ul.Piwna 67/68 tel.58 305-77-06
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

architekt wnętrz - polecane osoby (17 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...

Oprogramowanie dla firmy (22 odpowiedzi)

Jakiego typu oprogramowanie do firmy polecicie? Gotowe czy może jednak dedykowane?

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

do góry