Widok

Oświadczyny/Niedźwiedź

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Oświadczyny/Niedźwiedź.
Oświadczyny/Niedźwiedź
Anton Czechow

Spektakl jest połączeniem dwóch jednoaktówek Antoniego Czechowa - "Niedźwiedź" i "Oświadczyny". "Z tekstów Czechowa wyłania się obraz człowieka zagubionego, zmęczonego i przestraszonego życiem, zmagającego się z własnymi pragnieniami, lękami, ułomnościami, marzącego o miłości, zrozumieniu i akceptacji. Tak samo jak sto lat temu, ludzie podlegają tym ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oświadczyny / Niedźwiedź

Opinie do spektaklu: Oświadczyny / Niedźwiedź.
Oświadczyny/NiedźwiedźAnton CzechowSpektakl jest połączeniem dwóch jednoaktówek Antoniego Czechowa - "Niedźwiedź" i "Oświadczyny". "Z tekstów Czechowa wyłania się obraz człowieka zagubionego, zmęczonego i przestraszonego życiem, zmagającego się z własnymi pragnieniami, lękami, ułomnościami, marzącego o miłości, zrozumieniu i akceptacji. Tak samo jak sto lat temu, ludzie podlegają tym samym ...
Przejdź do spektaklu.

a ja jutro idę na

Czechowa jeszcze raz sobie zobaczę :)

super - grają w niedzielę

w poniedziałki nie pasowało mi, ale widzę, że będzie w niedzielę. Fajno

Lekki, przyjemny, zabawny, świetny!!!

Spektakl bardzo ciekawy, sceny humorystyczne, jednocześnie ukazujące świetnie ludzką naturę, oraz specyficzne problemy/niesnaski, z którymi zmagamy się czasem na co dzień, nie zwracając na nie uwagi.

Super spektakl!

Byłam bardzo mile zaskoczona. Spektakle bardzo dobre, można się pośmiać i miło spędzić czas. Teatr niewielki - ale bardzo profesjonalny. Polecam wszystkim!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja widziałam ten spektakl chyba rok temu, już dokładnie nie pamiętam, ale tak zapadł mi w pamięć, że na pewno wybiorę się na najbliższy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oświadczyny bardzo wporzo, a Niedźwiedź momentami tak pyszny,że do zeżarcia. :) Zdaje się,ze jeszcze to grają?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gwarancja dobrej zabawy.

Byłam, zobaczyłam, wyszłam zachwycona. Jeszcze tam wrócę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry spektakl.

Super zabawa i świeżość w teatrze....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

stworzony przez reżysera

Trzeba dodać:) wszyscy sobie dobrze radzą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Oświadczający się" Pan Tomasz - stworzony wręcz do tej roli:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może byś napisał Jacek Majok i Maciej Szemiel

A scenografia jest ok. Nie przeszkadza

Są jeszcze wolne miejsca na Czechowa

kilka jeszcze jest.......

Aktorzy super. Majok bardzo ładnie, Szemiel również. Niestety scenografia kuleje, i to na obydwie nogi. Problem z miejscami a komfort sali jest nie najlepszy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Warto zobaczyć!

Świetny spektakl: gra aktorów, scenografia, kostiumy-wszystko na bardzo wysokim poziomie. To jedna z lepszych sztuk, jaką widziałam. Polecam!
P.S. Warto przyjść trochę wcześniej przed spektaklem, by usiąść z przodu widowni. Z ostatnich rzędów kiepsko widać-taki mankament układu sali :(

obserwator

Chyba jesteś sfrustrowanym artystą, zazdrosnym o sukcesy kolegów. Bucu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

trolluj dalej!

To nie jest teatr surrealistyczny, operetka, ani kicz produkcja. Jeżeli Czechow jest nijaki to z powrotem na fotel przed telewizor marsz!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przeciętny spektakl - pierwsza jednoaktówka bardzo słabo wyreżyserowana, pozbawiona tempa, nijaka. Druga część dużo lepsza - ciekawsza (bo i tekst dużo ciekawszy), choć i tutaj jakieś dziwa się dzieją z tempem przedstawienia. Jak na off jest całkiem przyzwoicie, ale spodziewałem się więcej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

super spektakl. I na potwierdzenie tego co piszę

Jest fakt, że nie ma już biletów. Byłem w niedzielę 13.02. Chciałem wysłać rodziców, pojechałem kupić bilety i okazuje się, że na jutro już nie ma....
Szkoda, polecam to super spektakl

Jak zawsze genialny!

Nie ważne, czy Czechow, czy własnego autorstwa!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oświadczyny / Niedźwiedź

Opinie do spektaklu: Oświadczyny / Niedźwiedź.
Oświadczyny/NiedźwiedźAnton CzechowSpektakl jest połączeniem dwóch jednoaktówek Antoniego Czechowa - "Niedźwiedź" i "Oświadczyny". "Z tekstów Czechowa wyłania się obraz człowieka zagubionego, zmęczonego i przestraszonego życiem, zmagającego się z własnymi pragnieniami, lękami, ułomnościami, marzącego o miłości, zrozumieniu i akceptacji. Tak samo jak sto lat temu, ludzie podlegają tym samym ...
Przejdź do spektaklu.
do góry