Widok

Oświetlenie Banina..

Witam wszystkich
Czy komus wiadomo czy.. albo kiedy będzie doswietlana lewa strona Banina(ul. Przenna, Rolnicza częsc Księzycowej... i ta nieszczęsna kanalizacja.. kiedy ruszy lewa strona?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mnie by bardziej interesowało, kiedy wreszcie ktoś zajmie się zrobieniem Pszennej, żeby podwozia nie urywało...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
To fakt, lecz jak juz mam jezdzic po dziurach to lepiej zeby było widno:),
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niech chociaz skrzyzowania bada oswietlone..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie rozumiem tego, 21 wiek, żeby trzeba było się prosić o takie podstawowe rzeczy jak lampy i drogi. To jakaś kpina. Dlaczego tak jest?!?!?!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytasz dlaczego...? bo mieszkamy w Polsce:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podoba mi sie pomysł na oswietlenie chociaz skrzyzowan...co na to Pani sołtys i rada?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pani sołtys i rada stwierdzi,ze u niej na posesji są skrzyżowania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
odpowiedź znajduje się tu:
http://radabanino.pl/pisma-wyslane/157-pismo-33.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo;)
Teraz przynajmniej wiadomo , kto nic nie robi i ma nas w ciemnym miejscu. pan tzw. burmistrz...
radni nic nierobią w Baninie
To też po części prawda, ale niestety ostatnie słowo i tak należy do burmistrza. Nasi radni musieliby miec przewagę, a tak niestety nie jest.
Jestem przeciwny ,mamy 21 wiek i świadomości co to smog świetlny dlatego nie ma potrzeby wracać do archaizmow w stylu oświetlenie uliczne ba brak lamp to maly wydatek - gmina zaoszczedzi i moze nie podniesienia podatków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Czy ktos moze sie orientuje czy po wybudowaniu nowej szkoly osiwtlona zostanie- a tym samym dostosowana droga dla dzieci wracajacych w kieunku Pszennej(lotnicza głowna i Pszenna)?Od przystanku dzieci beda musialy przejsc jeszcze kawał drogi zeby doscj do domu;/
Nie sądzę. Nigdy nie słyszałam nawet o takim pomyśle. W zeszłym roku w grudniu na Lipowej miał miejsce śmiertelny wypadek nastolatki, która wracała do domu z Pępowa. Powstał pomysł z budową chodniczka dla bezpieczeństwa pieszych. Niestety przepadł.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wylozcie pieniadze, to wszystko Wam zrobia;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Do czytający internet.... czy wiadomo jakie ulice wejda w sklad tych 20-stu? i kiedy....?
Śmierć tej nastolatki na Lipowej była jednym z argumentów zbudowania oświetlenia i chodnika wzdłuż ulicy. Jak widać dla Żurawicza jeden krzyżyk więcej przy drodze nia ma żadnego znaczenia. Wniosek w tej sprawie, o jezeli mnie pamięć nie myli, składała rada sołecka i na jej stronie pewnie mozna znaleźć. Odpowiedź z UG też tam chyba była.
Inna sprawa to tolerowanie orania pola z prawej strony (jadą w kierunku Pępowa) niemal do granicy asfaltu. Skoro kapusta rośnie na poboczu, to którędy mają chodzić ludzie? Sam składałem skargę w tej sprawie i co? Domyślacie się co.
...jajco:/ UG ma nas gdzieś, ważne, żeby nowy deptak- perełka architektury Żukowskiej z zakładem pogrzebowym w tle i spożywczakiem był rzęsiście oświetlony- lampy postawione co 5 metrów...żeby pijaczki widziały co piją...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktoś już może składał jakies petycje, pisma, w sprawie doświetlenia ulicy Pszennej i lotniczej do nowej szkoly?

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry