Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
rd - ocena Fakt, że zdarzenia miały miejsce ponad 10 lat temu, ale z tą Firmą...
~rd
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 17 listopada 2025

Malgorzata - ocena Z ogromną przyjemnością polecam Sklep Kada !!! Właściciele są bardzo mili i...
~Malgorzata
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 6 września 2025

Ania - ocena Fachowa obsługa, bardzo miłe Panie, szeroki wybór asortymentu i szybki czas...
~Ania
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 listopada 2024

Maj Karolina - ocena Wciąż jestem pod dużym wrażeniem podejścia do klienta jakie spotkało mnie...
~Maj Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 marca 2024

Jakub - opinia wątek zamknięty Wyjątkowa firma, w której ludzie naprawdę chcą pomóc swoim klientom. Lampy...
~Jakub
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 14 marca 2023

Tomasz - opinia wątek zamknięty Moje odkrycie, bardzo ciekawie zaopatrzony sklep w unikalne lampy. Polecam...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 sierpnia 2022

Zosia - opinia wątek zamknięty Fantastyczny sklep, fantastyczni ludzie. Piękne rzeczy, żałuję, że tak późno...
~Zosia
-

dodano: 9 maja 2022

Anna - opinia wątek zamknięty Nie polecam. Ponad trzy miesiące od zamówienia nie otrzymałam zakupu bez...
~Anna
-

dodano: 8 marca 2022

Przemysław - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam. Olbrzymi wybór żyrandoli, profesjonalna obsługa i...
~Przemysław
1

dodano: 29 stycznia 2022

Kasia - opinia wątek zamknięty Zamówiłam kilka rzeczy i ze wszystkiego jestem zadowolona. Wysoka jakość....
~Kasia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 9 grudnia 2021

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Super obsługa. Niesamowita wiedza. Znajomi zachwalali a teraz sam mogę...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 czerwca 2020

Paweł - opinia wątek zamknięty Klasa obsługa, klasa lampy, teraz już tylko w Jaśnieju kupuję.
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 czerwca 2020

Milena - opinia wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna usługa klienta. Ceny też konkurencyjne w...
~Milena
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 maja 2020

Klientka - opinia wątek zamknięty Fachowa pomoc w doborze oświetlenia, dobre ceny.
~Klientka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 lutego 2020

Katastrofa! wątek zamknięty Sklep jak sklep, wiadomo ze asortyment jest ogromny ale tylko na zamówienie....
~Karol
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 marca 2019

Świetny sklep i obsługa. wątek zamknięty Doskonałe oświetlenie, a dodatkowo ceny przystępne. W Sellneo można również...
~Marian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 stycznia 2019

taśmy i osprzęt do oświetlenie LED wątek zamknięty Bardzo dobra oferta czytelna strona internetowa .łatwość wyszukiwania...
~Jerzy Sokołowski
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 grudnia 2018

Projekt oświetlenia salonu wątek zamknięty Zdecydowaliśmy się z żoną podczas remontu na napinany sufit w salonie i...
~Jacek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 grudnia 2018

Oświetlenie do kuchni wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z zakupów w SellNeo. Kupowałam taśmy ledowe do...
~AnetaPe
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 grudnia 2018

Dobra jakość oświetlenia LED wątek zamknięty Oświetlenie LED naprawdę porządnej jakości, w dodatku ceny przyzwoite....
~Madzia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 grudnia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
161

144

wątków

do góry