Widok

Otrute psy

Kryminalne Trójmiasto Zwierzaki Temat dostępny też na forum:
Mam bardzo smutną wiadomość dla miłośników psów w Bojanie. Po Bojanie grasuje ktoś kto rozrzuca trutki na szczury.Mój pies właśnie kuruje się po ciężkim zatruciu. Na pewno nie zjadł w domu, gdyż nie mamy takiego rodzaju specyfiku. Uważajcie na swoje pieski. Objawami są chlustające wymioty żywą krwią, przekrwione spojówki i dziąsła, z początku pies bardzo dużo pił. Czy kogoś pies także otruł się trutką? Proszę piszcie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgłaszaj na policje , może mają więcej zgłoszeń od osób które nie wiedzą o istnieniu forum ... lub może już kogoś podejrzewają . poza tym większa ilość patroli nie zaszkodzi. ktoś kto twierdzi ze może sobie tak poprostu otruć czyjegoś psa to jakiś sfrustrowany degenerat albo złodziej (któremu przeszkadza hałas), pewnie nie jedno ma za uszami . Na twoim miejscu porozmawiał bym ze wszystkimi sąsiadami może widzieli kogoś kręcącego się po okolicy , zobaczył chociaż ich reakcje ... , (lub ostrzegł ) . Mamy grudzień , święta , dużo osób wyjeżdża do rodzin na sylwestra jak widać jest to dalej okazja dla tego złodziejskiego bydła .
PS . nie miał bym litości dla takiego bydła , jeśli sprawca to czyta to niech wie że jestem za utylizacją natychmiastową takiego stolca . i mam nadzieje ze szybko prawda wyjdzie na jaw kto to zrobił ....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niedawno pożegnaliśmy naszego psa. Żałoba była w całej rodzinie. Był chory i nie było ratunku. A tu, otruć psa, który dla kogoś jest członkiem rodziny, narazić go na tak okrutne cierpienie, to po prostu barbarzyństwo.
Cóż, tacy są nasi sąsiedzi. Może z okazji adwentu i świąt Bożego Narodzenia się nawrócą? Tego im życzę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety moje psy też...jeden nie przeżył. Też w tych okolicach.
Żeby złapać tego ........ to do gardła by mu to wcisnąć
"Parszywcowi co wykłada trutkę na szczury tak by narażać inne zwierzęta"
- był taki wątek w marcu, nie mogę przekleić bo nie wpisuje linków w poście
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chodzimy na spacery po laskach koło ulic Lesoki, Świerkowa, Brzozowa, Jarzębinowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz coś więcej , region chociaż żeby sprawdzić czy cos gdzieś nie leży na działce lub w okolicy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry