Widok
P. Agnieszka - nie polecam
Po dwoch nieudanych wizytach w Alternative CH Familia u pana Radka R., postanowilam dac sobie jeszcze jedna szanse i pelna nadziei wybralam sie ponownie na strzyżenie. Tym razem pani recepcjonistka umowila mnie do p. Agnieszki. Jeszcze przez telefon zaznaczylam, zeby byla to osoba, ktora umie fajnie doradzic i niestety zarowno w tej kwestii jak i samego strzyzenia bardzo sie rozczarowalam. Przed rozpoczeciem strzyzenia wyczerpujaco tlumaczylam p. Agnieszce na czym mi zalezy, czego chcialabym uniknac i prosilam o jej zdanie co lepiej mi pasuje. Kilkukrotnie zaznaczalam, ze nie chce fryzury ktora bedzie pogrubiac twarz i ze zalezy mi na zachowaniu dlugosci wlosow, ktore bardzo dlugo zapuszczalam. Niestety efekt koncowy to okragly bob z grzywka, w ktorym wygladam jak ksiezyc w pelni. Po zmudnie zapuszczanych wlosach ani sladu a zamiast tego bombka bez charakteru wymodelowana na szczotke jak u 10 lat starszej pani. Nie przypominam sobie abym byla kiedys tak zalamana wychodzac od fryzjera...w samochodzie poplakalam sie jak dziecko i do teraz nawet nie mam ochoty patrzec w lustro. Jedyny ratunek to milion spinek i zwiazane wlosy przez najblizsze kilka miesiecy.
Moja ocena
Club Fryzjerski Alternative
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 3
jakość usług: 2
kreatywność: 1
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 2
3.3
* maksymalna ocena 6