Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karolina - opinia Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Pan rzeczowy i obeznany w...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 lutego 2023

Niezadowolony klient - opinia Ja Pana z Bios nie polecam cała usługa trwała 10 min koszt 450zł Pan nie...
~Niezadowolony klient
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 stycznia 2023

Usunięcie karaluchów za pomocą żelu wątek zamknięty Mieliśmy w bloku problem z inwazją karaluchów. Na szczęście sąsiedzi zgodzili...
~Bolesław Borkowski
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2018

Pluskwy w domku jednorodzinnym wątek zamknięty Zawsze myślałam, że pluskwy dotyczą tylko brudnych i zaniedbanych mieszkań....
~Laura Stawińska
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 lipca 2018

Skuteczne pozbycie się kleszczy i much w ogrodzie wątek zamknięty Korzystaliśmy już kiedyś z usług tej firmy, z bardzo dobrym efektem, dlatego...
~Barbara
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 maja 2018

Pozbycie sie komarów na działce wątek zamknięty Co roku mieliśmy ten sam problem w ogrodzie : uciążliwe chmary komarów....
~Magda Wójcik
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 maja 2018

Profesjonalna likwidacja pluskiew wątek zamknięty Bardzo szybko pozbyli się obrzydliwych pluskiew z nieużywanego długo...
~Alina Mróz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2018

SKUTECZNA LIKWIDACJA PLUSKWY wątek zamknięty Pluskwy w domu, jak wiadomo trochę wstydliwy problem. My również początkowo...
~Dorota Argus
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2018

Likwidacja moli spożywczych wątek zamknięty Dzięki skuteczności firmy Bios pozbyłam się uporczywych moli spożywczych,...
~Mirabella Majewska
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 marca 2018

Trwałe pozbycie sie pluskiew wątek zamknięty Kiedy po zamieszkaniu w nowowynajętym mieszkaniu okazało się, że żyją w nim...
~Aleksandra Lewandowska
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 marca 2018

Usunięcie pluskiew z mieszkania wątek zamknięty Kiedy tylko odkryliśmy pierwsze ślady niechcianych lokatorów w naszym...
~Dawid Swoboda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 marca 2018

Skuteczne zwalczanie moli spożywczych wątek zamknięty Miałam spory problem z atakiem moli spożywczych w mojej kuchni. Nie mam...
~Daria Topolska
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 marca 2018

Zwalczanie prusaków żelem wątek zamknięty Kiedy w naszym domu pojawiły się prusaki byłam po prostu załamana. Kompletnie...
~Martyna Dudek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 lutego 2018

Super wątek zamknięty Niedawno skorzystałam z ich usług. Wykonali bardzo dobrze swoją pracę i...
~Aga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 lutego 2018

Opinia po roku. wątek zamknięty Miałem problem z mrówkami faraonkami. Były w kuchni i w łazience. Próbowałem...
~Arek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 października 2017

:) wątek zamknięty Pan Mirek, pracę wykonał dokładnie, profesjonalnie i co najważniejsze...
~Anika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 września 2017

Bez zarzutu wątek zamknięty Mieliśmy problem z prusakami. Dzięki Panu Mirkowi z Bios, udało się je...
~misiek69
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 września 2017

Z przyjemnością polecam wątek zamknięty Z przyjemnością polecam firmę BIOS. Bardzo dobrze zajęli się usunięciem...
~Elżbieta Ż
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 czerwca 2017

Wszystko tak jak powinno być wątek zamknięty Szybko, sprawnie, skutecznie. Przed dezynsekcją dostaliśmy niezbędne rady,...
~Angela
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 czerwca 2017

Wszystko tak jak powinno być wątek zamknięty Szybko, sprawnie, skutecznie. Przed dezynsekcją dostaliśmy niezbędne rady,...
~Angela
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 czerwca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry