Widok

PAN MŁODY czyli w czym do ślubu?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W czym wasi mężczyźni idą do śluby. Ja marzyłam o smokingu, ale suknie mam w kolorze szampana wiec smoking odpada, ponoć smoking zawsze w parze z białą koszula :(
Nie wiem pomysłu na mojego "księcia" a za kilka dni idziemy na poszukiwania.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj mezczyzna ma zwykly gajerek + kamizelka i musznik, bardziej funkcjonalne, moze garnitur gdzies sie kiedys przyda a smoking wisialby cale zycie w szafie
image
My szyjemy smoking dla mojego Ukochanego,fakt garnitur jest bardziej funkcjonalny ale smoking wyróżnia się na tle wszystkich gości, poza tym można go wykorzystać na innych ślubach,ale to rzecz gustu i możliwości finansowych, bo dobry smoking trochę kosztuje,ale fajny, nketypowy garnitur też jest ok:)
moj kochany bedzie mial czarny gajerek ( cos w stylu atlasu bardzo blyszczacy) w paski ktore sa hmm tłoczone tak to wyglada, oczywiscie biala koszula, kamizelka i musznik mialy z blyszczacym haftem, mialo byc inazej bo gajer mial byc w biale paski ale zadnego takie nie znalezlismy a na szycie oczywiscie nie ma juz czasu tak to juz z moim facetem jest on na wszytko ma czas heheheh a tak na marginesie bardzo podoba mi sie smoking ale moj facet jest maly i wygladalby jak pingwin hehehe;] taki maly zarcik
image
image
Bianka & Vincent ;)

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry