Widok

PANSTWOWA SŁUŻBA ZDROWIA

Trafiłam do poradni z wyrzynająca i boląca ósemka ,czekaliśmy długo na przyjęcie ,pani stażystka stwierdziła ,ze nic nie da się zrobić a w w ogóle powinno każdego stac na prywatne usunięci za 500 zł kiedy powiedziałam ,ze czekam na NFz na ten zabieg ,bo mnie bardzo zdziwiło podejście patrząc na wiek młodej osoby z takimi sugestiami wydano tylko receptę na antybiotyk i to wszystko . Okazało się ,ze ząb można było zatruć ,co tez zrobił inny lekarza w inne poradni ,uprzedzając o bólu i jak się nasili trzeba wyjąc lekarstwo . Pojechaliśmy nad ranem do tej poradni bo ból okazał się nie do zniesienia .PORADNIA działa całodobowo SOBOTA NIEDZIALE czekalismy o 5.30 nikt nie otworzył ,dzwonek dział -więc widocznie personel sobie spi i ma w nosie pacjentów cierpiących ,którzy zgłaszają się na pogotowie z strasznym bólem ,raz ,ze nie pomoga - po co leczyć ósemkę niech pacjent się meczy ,2 nie otwierając drzwi .Próbowałam w ciągu dnia wyjaśnić czy poradnia faktycznie działa całodobowo ,pani w recepcji stwierdziła ,ze mogę to zgłaszać gdzie chcę ,bo pewnie dzwonek nie dział ,co jest nie prawdą ,bo działał .Mam nadzieję ,ze dyrekcja się tym zajmie ,a personel będzie kiedyś w podobnej sytuacji!
Moja ocena
Mewa kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 1

jakość usług: 1

wyposażenie: 1

czas oczekiwania: 1

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze zglosoc to na pismie do oddzialu NFZ oraz do loklanej gazety Dziennik |Ba ltycki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry