Mewa

Stomatolodzy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 164

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - opinia Zostałem przyjęty "z ulicy", po nagłym wypadnięciu plomby....
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 stycznia 2023

Uslugi i obsługa na nie. wątek zamknięty Usługi i obsługa na niskim poziomie. Panie obsługujące, nieuprzejme. Plomby...
~Smutna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 lutego 2019

Wizyt na nfz, nie polecam wątek zamknięty Daje dwie gwiazdki ponieważ wcześniejsza opieka dentystyczna była ok. Jednak...
~Paulina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 września 2018

NIE!!! nie... wątek zamknięty 8-10 razy pobierano nieporadnie odcisk na protezę,przy najprostrzym ubytku...
~Kazimiera
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2018

Szkoda pieniędzy wątek zamknięty Nie polecam dr.Zacharskiej. Kilka miesięcy temu słysząc dobre opinie udałam...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2018

USŁUGA NA NFZ wątek zamknięty w poradni byłam na usłudze usuwania kamienia nazębnego w ramach NFZ. Zabieg...
~Edyta
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2017

Obsługa fatalna na recepcji wątek zamknięty Chodzilam do Dr.Wąsewicz bardzo dobra lekarz lecz od kiedy gabinet został...
~Były pacjent
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2017

Najlepsza placówka stomatologiczna wątek zamknięty Najlepsze miejsce w którym byłam. Bardzo miła obsługa, czysto, rzetelnie....
~marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 września 2017

Świetne miejsce! wątek zamknięty Śmiało polecam ta poradnię stomatologiczną. Lekarze kompetentni, nie...
~K.C.K.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2017

Dr Pietrzyca stomatolog wątek zamknięty Czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr weronika Pietrzyca??
~Sjjajja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 czerwca 2017

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam dr Zacharskiej. Rok zabawy z jednym zębem, co chwilę wkładane...
~Nie polecam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 czerwca 2017

Polecam wątek zamknięty Polecam wizyte w tej przychodni stomatologicznej w szczególności polecam dr....
~Patryk
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 marca 2017

Gdzie jest dr Pietrzyca? Czy ktoś wie gdzie się przeniosła? wątek zamknięty Może ktoś wie gdzie przeniosła się dr Pietrzyca ? Bardzo sobie chwaliłam jej...
~Beata
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 stycznia 2017

świetny młody zespół dentystów wątek zamknięty W przychodni sami młodzi dentyści, ale z dużą wiedzą i zdolnościami. Ja...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 stycznia 2017

Polecam wątek zamknięty Niedawno odbylem swoja pierwsza wizyte w tym gabinecie. Od dziecka strasznie...
~Aleksander
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 stycznia 2017

Polecam! wątek zamknięty Byłem dzisiaj na zabiegu refundowanym z NFZ polegającym na nałożeniu nowej...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 grudnia 2016

Dr Charko wątek zamknięty Bardzo mila obsluga, Panie na recepcji bardzo empatyczne, a p.Charko to...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 października 2016

Super wątek zamknięty Bardzo ale to bardzo polecam dr Pietrzyca. Fachowo, szybko i dokładnie,...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 września 2016

Unikać Andżeliny wątek zamknięty Byłam kiedyś zmuszona skorzystać z usług pogotowania, jeśli chodzi o pomoc...
~Anka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2016

polecam wątek zamknięty obsluga profesjonalna, szybka pomoc, mila atmosfera, polecam jak najbardziej!
~madzia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 marca 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry