Witam wszystkich. Internet z MULTIMEDIA mam juz kilka lat ale niestety brak alternatyw wymusza na mnie korzystanie z niego. jeszcze 3 lata temu wszystko bylo ok ale od jakiegos czasu totalna porażka. Łącze nigdy nie chodzi z pełna prędkością do tego połączenie bezustannie jest zrywane potrafi nawet 2-3 razy na minute. Jeśli ktoś jest w temacie to podpowiem ze utrata pakietów na łączu wynosi nawet 50% do tego sygnał wędruje po całej polsce zanim wywedruje w świat łącznie 7 przeskoków na tracercie zanim opusci multimedie totalna żenada i partactwo w budowie sieci. A teraz to co najpiękniejsze obsługa techniczna. Ludzie którzy tam siedzą bezustannie starają się wcisnać ci jakis kit żebyś tylko sie odczepił. Każą robic tracerty i wysyłać do nich na maila po czym i tak nic nie robią. Od miesiąca wciskają bajke o awari w sieci która w najbliższym czasie bedzie naprawiona. Zablokowali wywołanie tracertów na swojej ostatniej bramce (na której występują najwieksze problemy) jej nazwa nie wyświetla się na tracercie i mówią że to nie ich wina bo problem występuje poza ich siecią. Dla mnie to co robi multimedia to jawne oszustwo. Totalnie nie polecam internetu z tej firmy