Widok

PASAŻ HANDLOWY, Klonowa 25, SAMOWOLA I NIEBEZPIECZEŃSWO

Witam wszystkich,
W trakcie świątecznych zakupów a Pasażu Handlowym w Baninie na ul. Klonowej 25 spotkało mnie niemiłe zdarzenie co miało miejsce:
Najpierw szukałam 15min miejsca postojowego ale wreszcie udało się,
Wysiadając z auta wpadłam w mega błoto,
Potem idąc z jednym dzieckiem musiałam mieć oczy w około głowy jest tam totalny bałagan i jest strasznie niebezpiecznie samochody taranują ludzi.
Po zakupach które się nie udały wsiadam do auta i co? Oczywiście problemy z wyjazdem.
Dlaczego tam nie ma normalnego parkingu? Parkowanie w oknach i drzwiach budynku nie jest normalne, to jest niezgodne z przepisami.
Co to za budki drewniane? To jest 100% SAMOWOLA BUDOWLANNA. Z tego co się zdążyłam zorientować to jedna budka stoi na gminnej działce.
Co z podjazdem dla wózków za 1 piętro? Przecież przepisy wymagają podjazdu lub windy.
To miejsce jest NIEBEZPIECZNE i ktoś powinien się tym zainteresować. ( np. GMINA, NADZÓR BUDOWLANNY )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16
Było do biedronki się wybrać
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
ktoś dał zezwolenia, ktoś zrobił odbiory.
wszędzie w okresie swiatecznym jest ciasno na parkingach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mikołaj przyniósł Ci pod choinkę parking. W sobotę kładli płyty.
Reszta wypowiedzi to chyba wynik świątecznego przejedzenia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak widzialem Kobita przez 15 minut modliła o 7 metrow wolnego miejsca bo nie mogla trafic.. a potem to juz bylo smieszniej bo zamiast patrzec pod nogi to w niebo sie gabi tak ze blota nie widzi
Och ludzie co to za dziwa na tej ziemi sie robia :O
Za niebawem to kolor kostki sie nie bedzie sie podobac i beda durnoty na forum pisac
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaśnie Pani windy brakuje, ręce opadają.
Na pierwsze piętro tak ciężko wejść?
Żal mi takich ludzi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po pierwsze to nie mi windy brakuje tylko niepełnosprawnym które powinnosie szanować panie ech "Żal mi takich ludzi" . Normalnie w Europie niepełnosprawni dostają się na wyższe piętra.

Zaparkowałam normalnie i nie potrzebuje 7 metrów tak jak inni na swoje traktory.

Do Biedronki ludzie się czepiają że to i tamto ale u innych którzy łamia prawo to ok, bo ludziom z Banina można wszystko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
jak lamia prawo to wiesz, jest obowiazek zeby zglosic, co robisz jeszcze na forum, skladaj doniesienie o popelnieniu przestepstwa bo nie umiesz parkowac :D
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zal D sciska ..tyle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Samochody taranują ludzi? To chyba przesada...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Patrzcie na tytuł SAMOWOLA I NIEBEZPIECZEŃSTWO
Paniusia zapewne jest inżynierem budownictwa.
Tak durnego postu jeszcze na tym forum nie czytałam.
Nawprowadza się takich co pewnie dom w szeregu na kredyt kupi i tylkoma roszczenia.
Jakie kobieto niebezpieczeństwo?
Ludzie tu mieszkają i jakoś nikt nie wygłaszał takich opinii.
Windę mieli zrobic dla Jaśnie Pani na I piętro czy może mieli się ludzie usuwać z drogi bo królowa jedzie, a rusz zad i wejdz po schodach dla zdrowotności.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Imperium-Auto Salon (10 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry