PHU Auto-Tour

Bagażniki samochodowe

Gdynia, Witomińska 32

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mateusz.k - ocena Wszystko super, ceny i serwis:)
~Mateusz.k
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 18 kwietnia 2024

Jacek z Gdyni. - opinia wątek zamknięty Witam. Od lat zaopatruje sie we wszelaki osprzet do przewozu dodatkowego...
~Jacek z Gdyni.
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 14 marca 2022

Świetny fachowiec, duzy wybór wątek zamknięty Kupiłam tutaj bagażnik, który służy mi już ponad 8 lat. Zgubiłam kluczyk - i...
~Jowita
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2019

Polecamy wątek zamknięty Fachowa i bardzo miła obsługa. Duży wybór sprzętu. Pomoc przy doborze. Polecamy!
~Anna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 maja 2013

Świetnie! wątek zamknięty Byłem tam trzeci raz (po m.in. łańcuchy, bagażnik dachowy). Sklep bardzo...
~Piona
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 września 2012

sklep i serwis wątek zamknięty jest to jedyne miejsce gdzie nie tylko sprzedaja bagazniki ale tez je...
~Marek K.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 listopada 2010

polecam wątek zamknięty Polecam super sprzedawca i ekstra towar
~Andrzej
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 marca 2010

najlepszy sklep na Pomorzu!!! wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem!!!Pod każdym względem naj! Fachowa i przemiła obsługa i...
~Jolanta
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 listopada 2008

NAJWIEKSZY wybór wątek zamknięty kupiłem w tym sklepie box i belki . Wybor towaru jest chyba najwiekszy w...
~Assan
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 czerwca 2008

kupilam uchwyt rowerowy INTER PACK wątek zamknięty Przepłaciłam ponad 30zł w innym sklepie co sie okazało jest tańszy.Obsługa...
~zielonooka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 7 września 2007

bagażniki wątek zamknięty Witam ! strona tragiczna ,brak zdjec i cen ,oraz opisów
~Edward
-

dodano: 5 sierpnia 2007

kupilem belki oraz box thule wątek zamknięty szeroki wybor asortymentu - NAJWIEKSZY W TROJMIESCIE, sprzedawca dysponuje...
~gf
-

dodano: 3 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry