Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Myjnia w Oliwie wątek zamknięty Czy macie jakieś wolne terminy na nakładanie twardego wosku . Mam ciemny...
~Zbigniew
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 listopada 2018

Myjnia wątek zamknięty Bardzo fajna myjnia i nie daleko mojego adresu . Super chłopaki pełna...
~Wiesław
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 listopada 2018

Super Myjnia - polecam wątek zamknięty Myłam i prałam auto (czyli ful serwis) dokładnie 14.08. Jestem super...
~MARIA
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

... wątek zamknięty Oferta groupon 139zł czyli m.in. pranie foteli, boczków plus dopłacałam za...
~Hanna
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 grudnia 2017

Polecam takie spa dla samochodu! wątek zamknięty Skorzystałem z usług myjni parowej i woskowania. Jestem bardzo zadowolony z...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 stycznia 2018

brak profesjonalizmu wątek zamknięty Usluga wykonana w ramach kuponu z groupona za 140 Pln o wartosci 270 Pln....
~Bogdan
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 grudnia 2017

Niestety poraKa wątek zamknięty Niestety ja na myjni się zawiodłam. Fakt oferta z Groupona ale to chyba nie...
~Renata
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2017

Pranie Multipli wątek zamknięty Bardzo dobra myjnia , mają fajne środki chemiczne, nie śmierdzą . Po...
~Jarek
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 września 2017

Polecam :-) wątek zamknięty Skorzystałem z oferty mycia nadwozia oraz prania wnętrza auta - usługa...
~Maks
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2017

Bardzo dobra obsługa wątek zamknięty Zleciłem firmie przygotowanie auta pod sprzedaż. Bardzo polecam, miła i...
~Jacek
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 czerwca 2017

Dziękuję bardzo !! wątek zamknięty Na wstępie chciałam powiedzieć, że nie lubię miejsc typu myjnie, zakłady...
~Janeta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 maja 2017

Porażka wątek zamknięty Kupiłem groupon do tej myjni i jak najbardziej nikomu tego nie polecam. Co...
~Patryk
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 maja 2017

Super myjnia wątek zamknięty Dzisiaj (24.04.17) skorzystałam z mycia samochodu w Sky Park i jestem bardzo...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry