Widok

PILNIE POSZUKIWANA FRYZJERKA!!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pilnie poszukuje fryzjerki na 15 SIERPNIA 2009, ktora najlepiej przyjedzie do domu. Do uczesania swiadkowej, mamy i kilku gosci.
To jest swieto i jest mega problem ze znalezieniem jakiegokolwiek salonu:/ POMOCY!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podłączam się do tematu. Ja co prawda mam się gdzie uczesać ale wielu moich gości (kobiet)nie i chcę znaleźć dla nich fryzjera. Najbardziej nie rozumiem tego, że fryzjerzy jak widzą, że będą mieli np 10 klientek nie mają ich jednak ochoty obsłużyć - przecież to czysta kasa. Mogą wziąć najwyżej więcej kasy za to, że pracują w święto.

Jeżeli znacie dziewczyny jakieś fryzjerki wolne w tym terminie to bardzo proszę o namiary na maila: dzanczi@tlen.pl
Ja będę wolna ale od ok 12-13. bo z rana już czeszę też na wesele jak coś podaję nr 608-071-290, może cosik się wymyśli mam jeszcze koleżankę to byśmy we dwie jakoś dali radę :D
Proszę o kontakt
dzwonię do Ciebie Ala ale słyszę info "Abonent czasowo niedostępny"

up
Miałam rozładowany tel. podam maila wyślij mi nr tel odzwonię
Alcia440@o2.pl
alcia440@o2.pl :D z małej litery
jeszcze raz podaję nr tel 608-071-290
Jutro będę w zakładzie od 11.00 do 18.00 tel. stacjonarny 58-342-15-17
jak fryzjer zechce więcej kasy za prace w święto to mu dupe obrobią,że zwariował! czy któraś panna młoda zapłaci za czesanie 300zł? tyle chciała skasować koleżanka za upięcie w boże narodzenie i ją wyśmiali.
trochę się dziwie . . . 11 dni do śluby a Ty jeszcze fryzjerki nie masz ?
ja mam, z tym ze ja jade do salonu i tam sie mna dobrze zajma, tylko chcialabym jeszcze kogos kto moglby przyjechac do domu i uczesac kilka osob - gosci,swiadkowa itp.
hmmm.... ja też zamówiłam fryzjerke dla przyjezdnych gości, niestety nikt się do niej nie udał i trochę głupio wyszło :/ więc radzę Wam dziewczyny pięć razy się zastanowić nad zawracaniem głowy fryzjerce, bo później może się okazać, że to było tylko takie czcze gadanie ze strony gości
image[/url]
image
Masz racje. Z tym ze juz kilka przyjezdnych dziewczyn prosilo mnie zebym zapisala ich do jakiegos fryzjera, a jak mowilam wczesniej z pojsciem do salonu jest tego dnia problem, bo to jest swieto:(((
ale do mnie też mówiły, że tak koniecznie, aby ich zapisać, a później jedna czesała drugą :/
image[/url]
image
To chcecie tą fryzjerkę dziewczyny czy nie .
Bo nie wiem czy mam coś planować na weekend :D
Odezwijcie się :D
:) hallo
no juz pisalam przeciez :P
efta ,leele, nie wiem która rezerwowała termin dostałam 2 maile na które odpowiedziałam proszę oddzwońcie, bo nie wiem na czym stoję . Chcę zaplanować sobię weekend :D
Fryzjerki też czasem chcą wyjechać na weekend czy mieć urlop w lato ;-), a że w sierpniu jest dużo ślubów, to i z rezerwacją terminu na ostatnią chwilę problem.

Co do Bozego Narodzenia, to mi by się nie chciało odrywać od rodziny (nie od stołu), żeby pędzić malować, bo wychodzę z założenia, że praca nie za wszelką cenę, a jak widać nawet "wszelka" cena nie jest możliwa do wynegocjowania w ten jedyny dzień roku.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

Inne tematy z forum Zaspa

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry