Widok
podłączam się do tematu. Ja co prawda mam się gdzie uczesać ale wielu moich gości (kobiet)nie i chcę znaleźć dla nich fryzjera. Najbardziej nie rozumiem tego, że fryzjerzy jak widzą, że będą mieli np 10 klientek nie mają ich jednak ochoty obsłużyć - przecież to czysta kasa. Mogą wziąć najwyżej więcej kasy za to, że pracują w święto.
Jeżeli znacie dziewczyny jakieś fryzjerki wolne w tym terminie to bardzo proszę o namiary na maila: dzanczi@tlen.pl
Jeżeli znacie dziewczyny jakieś fryzjerki wolne w tym terminie to bardzo proszę o namiary na maila: dzanczi@tlen.pl
Fryzjerki też czasem chcą wyjechać na weekend czy mieć urlop w lato ;-), a że w sierpniu jest dużo ślubów, to i z rezerwacją terminu na ostatnią chwilę problem.
Co do Bozego Narodzenia, to mi by się nie chciało odrywać od rodziny (nie od stołu), żeby pędzić malować, bo wychodzę z założenia, że praca nie za wszelką cenę, a jak widać nawet "wszelka" cena nie jest możliwa do wynegocjowania w ten jedyny dzień roku.
Co do Bozego Narodzenia, to mi by się nie chciało odrywać od rodziny (nie od stołu), żeby pędzić malować, bo wychodzę z założenia, że praca nie za wszelką cenę, a jak widać nawet "wszelka" cena nie jest możliwa do wynegocjowania w ten jedyny dzień roku.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]