Widok

PILNIE SPRZEDAM TANIO....

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
PILNIE SPRZEDAM,spiworek do chrztu bialy z rekawiczkami,cieply,czapeczke atlasowa biala do chrztu,komplet polarowy do chrztu cieply z atlasowa obwodka, (jest kurteczka spodenki czapeczka buciki),rowniez mam na sprzedaz hustawke graco do 11 kg,na baterie 2 poziomy bujania palak z pluszowy bialymi misiami,karuzele z pozytywka do lozeczka pluszowe 4 pajace canpol babies,fotelik samochodowy firmy Karwala szary z czerwona obwodka,tanio ciuszki za szt.2 zl jest ich ponad 200 od urodzenia do roku dla chlopca kolory uniwersalne.zdjec nie posiadam gdyz nie mam aparatu,sprzedaje bo nie mam gdzie tego trzymac naprawde warto serdecznie zapraszam zdjecia mmsem,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam,mam rowniez pajacyk welurowy reniferek,rozm62,nowy,cena 20zl.zapraszam do obejrzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

do góry