Widok

PILNUJCIE TE SWOJE DZIECI!

Ludzie ile można sluchac wiecznie dracego sie bachora w ogrodzie? Ja rozumiem ze dzieci sie bawia itd. Ale sa jakieś granice! Jest roznica pomiedzy dziećmi ktore potrafia sie normalnie bawić a wiecznie dracego morde dzieciaka. Darujcie sobie komentarze typu: wiedziales co kupujesz, ze szeregi itd. Mysle ze kazdy sie z tym liczył. Ale jak widzę pewnych sasiadow kilka domow dalej ktorzy siedza jak swiete krowy na tarasie, a syneczek wiek na ok. 6-8 lat biega jak z ADHD cały dzien po ogrodzie jednocześnie drąc morde to jest chyba cos nie halo? Bezstresowe wychowanie nie jest najlepszym wyjsciem. Ludzie sami tu nie mieszkacie!
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 15

Nie porownuj halasu ogromnej ilości dzieci w szkole do jednego gowniarza. Czytaj ze zrozumieniem. Dookola wszyscy maja dzieci, ja rowniez. I jest tylko jedno p*****te ktore non stop drze morde bo rodzice nie reaguja.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po to sobie ludzie kupują dom z ogrodem żeby dzieci miały miejsce. Tak już jest rozwojowo,że muszą się ruszać, robią hałas niestety ale to normalne. Przejdź się człowieku na korytarz szkoły podstawowej na przerwie to zobaczysz,że to normalne, nie rozwydrzone dzieci tak się po prostu bawią. Jak jesteś przewrażliwiony, to trzeba było dom wolno stojący w lesie sobie kupić bez sąsiadów. Pewnie ten dzieciak zwyczajnie się bawi jak to inne dzieci w jego wieku. Pewnie nie masz dzieci.Co do wychowywania to każdy wiadomo, najlepiej wie jak należy wychowywać dzieci innych.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Haha no skoro jest tam strefa zamieszkania to po co masz Karyna pilnowac Dzesiki co nie? Jestes zalosna!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale w interesie rodziców jest bezpieczeństwo ich dzieci i to jak one się zachowują bo to świadczy o nich samych...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mario trafne spostrzeżenie ;) Krzysiu to pewnie ten grubas co stoi przy grillu wiecznie i ma rozwydrzonego bachora ;D
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestes zalosny ze swoimi komentarzami. No cóż, madrzejszy musi ustąpić glupszemu ;) A więc zegnam Krzysiu ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie o tobie jest mowa dlatego się tak denerwujesz hehe
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żebyś się nie zdziwil, i wtedy nie będziesz wiedział co powiedzieć jak ktoś ci prawdę w oczy powie. Typowy ,,sebix"..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie dość że nie potrafić poprawnie sformułować zdania po polsku, to jeszcze w dodatku nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Rozumiem, jad zalewa ci oczy, niebawem utoniesz ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Na goździkowej jest strefa zamieszkania i dzieci mogą biegać po drodze, ograniczenie prędkości obowiązuje również. Jak potrącisz dzieciaka będziesz miał sam problemy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

Haha a kto powiedział ze nie mam dzieci? Tylko Ty :D A więc Krzysiu zajmij sie lepiej sobą i nie odzywaj gdy madrzy ludzie rozmawiaja bo i tak nie zrozumiesz ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

w ustach banińskiego frustrata to komplement. Ostatnie czego bym chciał to być takim jak wy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

mości adwokacie, jeśli się posługuje jakąś definicją to wypada ją znać, to nie ja zacząłem dzielić dzieci na normalne i nienormalne
jeśli nie ma dzieci, nie chce mieć i denerwują go krzyki i śmiechy bawiących się dzieciaków, to gratuluję idealnego wyboru miejsca zamieszkania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

jeżeli nie wiesz odsyłam do google.. może nie ma dzieci i nie chce mieć więc nie zna definicji.. Ty za to powinieneś znać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

KRZYSIO ale z ciebie burak
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahaha tak jak myślałem. Zero argumentów i jakiejkolwiek logiki czy też wiedzy na temat wychowania dzieci. Tylko pieniactwo. Jakie to banińskie.
No więc życzę ci abyś miał wokół same "nienormalne" dzieci
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

Ty nie zrozumiesz co oznaczaja,, normalne dzieci " bo takich nigdy nie bedziesz mial. Nie maja po kim być normalni.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

zdefiniuj "normalne dzieci"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

nie przyjdę, puszczę głośno utwory "Popka" może te utwory lepiej wychowają Twoje dzieci niż Ty potrafisz:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

ile czasu normalny człowiek może słuchać skomlenia nie wychowanych bachorów?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry