Widok

PILNUJCIE TE SWOJE DZIECI!

Ludzie ile można sluchac wiecznie dracego sie bachora w ogrodzie? Ja rozumiem ze dzieci sie bawia itd. Ale sa jakieś granice! Jest roznica pomiedzy dziećmi ktore potrafia sie normalnie bawić a wiecznie dracego morde dzieciaka. Darujcie sobie komentarze typu: wiedziales co kupujesz, ze szeregi itd. Mysle ze kazdy sie z tym liczył. Ale jak widzę pewnych sasiadow kilka domow dalej ktorzy siedza jak swiete krowy na tarasie, a syneczek wiek na ok. 6-8 lat biega jak z ADHD cały dzien po ogrodzie jednocześnie drąc morde to jest chyba cos nie halo? Bezstresowe wychowanie nie jest najlepszym wyjsciem. Ludzie sami tu nie mieszkacie!
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 15

Chlopaku, podkręć muzykę i walnij się w basenie, z kieliszkiem wina, workiem do góry.
Żyj i daj żyć :)

Ps
"Kilka domów dalej" ...ło rety...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16

Tak i to wystarczy aby dokladnie slyszec darcie tego bachora. Nie wiesz to nie oceniaj ;) Ps. Nie da sie walnac w spokoju z piwem jak powiadasz przy czyms takim.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się w 100 % ! Kariny i sebixy zajmijcie się swoimi niewychowanymy dzieciarami! Sami tu nie mieszkacie.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Muszę się przejechać do tego Banina :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie oceniam :) Radzę "zbombardować się" od czasu do czasu ;)

http://youtu.be/WyjubTRg21E
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przejdź się do owego sąsiada i zwróć uwagę. Odwagi wystarcza na stukanie w klawisze?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

No sorki ale zapomniales jak sam byles dzieckiem??? Kup se dobre sluchawki na uszy!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

Jesli Tobie nie przeszkadza taka patologia to sie nie udzielaj. Poza tym doskonale pamietam jak bylem dzieckiem i nie darlem ryja non stop przez caly dzien. Niestety jak sie trafi na sasiada typowego,, sebixa z brajankiem" wtedy sa problemy. Dookola wszedzie ludzie maja dzieci gdzie wiekszosc potrafi się normalnie zachowywac. Wszystko zalezy od rodzicow i ich wychowania.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Idiota
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

Miło z Twojej strony ze chciales się nam przedstawić ;) Moze cos więcej jednak chciales dodać?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapytam kolejny raz, czemu nie zwrócisz uwagi osobiście tylko wylewasz tutaj żale?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To samo przychodzi mi do głowy. Co da klepanie w klawiature, jak nikt nie wie o kogo chodzi - o jakie osiedle, jaką ulicę, jakiego sąsiada, czy ten sąsiad w ogóle wchodzi na forum? Nie lepiej osobiście zwrócić uwagę?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Klepanie w klawiaturę jest swoistym typem sondażu. Autor chciał się upewnić, czy zachowanie dzieci i ich rodziców jest nienormalne, czy może jego zachowanie odbiega od normy i jest zwykłym czepialstwen. Każdy głos poparcia utwierdza go w przekonaniu, że będzie warto podjąć kolejne kroki w walce z rozwydrzoną dzieciarnią, a właściwie z ich rodzicami.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

kilkukrotnie już pisałem ;zamieszkanie tu jest wyzwaniem któremu nie każdy podoła.czy szeregi czy dom,jedno i drugie wymaga dużego zachodu, wszystko trzeba samemu.do tego niskie ceny powodują że zjeżdża tu różny sort ludzi .dla części na początku oznacza to pełną samowole jakby nikogo wokół nie było.dla innych po paru miesiącach przychodzi szok ile to wszystko wymaga pracy.a jesienią robi się ciemno,mokro,zle.I wtedy mamusiu.co ja zrobiłem.10 razy się zastanowić,nie ulegać magom developer.i specjalista z market.po szkole policealna.więcej spokoju i myślenia.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie, wychowanie przez rodziców ma naprawdę wielkie znaczenie, wczoraj byłem świadkiem jak zozwrzeszczany synek darł się do ojca że piesek uciekł i trzeba go złapać więc niewiele myślący ojciec wsiadł do samochodu razem ze swoim synkiem w wieku ok. 6-ciu lat i pojechali po niego, i nie było by w tym nic dziwnego ale synek wychylał się przez okno samochodu do połowy a tatusiek zadowolony i uśmiechnięty gnał do przodu swoim samochodem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z Tobą. Ja mam sąsiada ktory codziennie prawie stoi tylko przy grillu albo pije piwo. A jego zoneczka lezy wylozona na lezaczku. Zas synek biega jak nienormalny caly czas po ogrodzie i doslownie wrzeszczy nieustannie! A rodzice nic! Ani be ani me. Dodatkowo kupili mu ogrodowy worek treningowy i syneczek napier***a w to jak szalony. Pozostali sasiedzi nie moga nawet wypic kawy w spokoju w ogrodzie. No paranoja. A zwrócić takiemu uwage jak ktos wczesniej pisal? Nic nie skutkuje. Tylko sie poklocisz z takimi sasiadami, bo oni mysla ze wszystko jest w porzadku ;/
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

sam sobie komentarze piszesz? słyszałeś o widocznym numerze IP ? hahaha
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

czekam z niecierpliwością aż ktoś zadzwoni do moich drzwi i zwróci mi uwagę że moje dziecko zachowuje się "za głośno" w swoim własnym ogrodzie :)))
w d*pie ci sie poprzewracało gościu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 21

Chyba Tobie pajacu
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry