Widok

PIT zwrot za 2017

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak co roku czas odnowić wątek. Kto z Was dostał PIT i złożył już?A może ktoś z Was już dostał już zwrot. Dzielcie się informacjami dla innych wpisując urząd i miasto.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

ja wyslalam elektronicznie 28.02 do II US w gdyni i ciagle pokazuje minieprawidlowe dane lub brakinformacji o zeznaniu. czy ktos tak mial i dostał zwrot?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam . Jeżeli jesteśmy na trzecim etapie i tylko został czwarty w oczekiwaniu to kiedy możemy się spodziewać zwrotu ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wysylalam 22. 02 elektronicznie i tez cisza:-(

ll US Gdynia wysłane 22. 02 przez internet na stronie ministerswa 1 etap. dalej nic:-(

Ja mam 3 etap a zwrot od soboty na koncie

II urząd Gdynia brak informacji na temat pitu składany 23.02 elektronicznie dzisiaj po godzinie 16 zwrot chyba najdłużej jak mogli
Dwójka dzieci

Lena, mam podobnie, tylko wysłałam 24go, też nieprawidłowe dane. W US powiedzieli, że rozliczony prawidłowo, ale nie są w stanie powiedzieć kiedy zwrot. Uzbroić sie w cierpliwość.

Czy w Wejherowie dostał już ktoś zwrot ,kto składał na początku marca?

I US Gdańsk
Złożone 14.02 zwrot na konto wczoraj

deklaracja składana elektronicznie- 5 marca zwrot 6 kwietnia II US w Gdyni

Czy mając komornika, który pobiera mi z pensji, również zabierze mi zwrot podatku ulga na 2 dzieci.

Nie może zająć ulgi na dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może zająć ulgę, ale wierzyciel musi to wyraźnie wskazać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozumiem, czy może czy nie może w końcu. Z wynagrodzenia mi zabiera co miesiąc. Kiedyś czytałam że nie może, ale jak jest w praktyce to sama nie wiem. Może miał ktoś taką samą sytuację..., i wie jak to jest.

Mi zabral 2 lata temu caly zwrot i jeszcze zabieral wynagrodzenia czesc

Jeśli co miesiąc pani zabiera możliwe,że zabierze zwrot i tutaj nic nie ma kwestia bo to dzieci.Żyjemy w Polsce tak jest.Jednak musiało zostać wysłane pismo do pani i do urzędu skarbowego,że zwrot zostanie zajęty.Można zadzwonić albo dowiedzieć się w kasie czy ma pani zwrot zajęty przez komornika takiej informacji muszą pani udzielić

Oczywiście że może zająć oni nie patrzą czy ulga czy nie tylko traktują jako zwrot podatku wiem bo dzwoniłam i pytałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Złożony 1.03,2018 - us1 gdansk, elektronicznie
Zwrot 11-04-2018r
A Ty Nell po znajomości czy jakim cudem tak szybko zwrot?

2018-01-30 14:00:07
Jak co roku czas odnowić wątek. Kto z Was dostał PIT i złożył już?A może ktoś z Was już dostał już zwrot. Dzielcie się informacjami dla innych wpisując urząd i miasto.
ja składałam 09/03 I us Gdańsk, 3 dzieci, zwrotu brak:( ale widzę , że jeszcze luty nie wypłacony:(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry