Widok

PKM Rębiechowo

Dzień dobry wszystkim.
Czy ktoś z forumowiczów zwrócił uwagę czy dziś, tj. 12.01.2017 r. w pobliżu stacji PKM Rębiechowo stoi zaparkowany samochód z włączonymi światłami?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kurde ! Jest to bardzo intrygujące! Może jakiś przybysz z innej planety zostawił te zapalone światła,aby oświetlić drogę OBCYM !? W drodze jest już Bogusław Wołoszański ,który podejmie się wyjaśnienia sprawy.Poprosił ,też o pomoc detektywa Krzysztofa Rutkowskiego i Jasnowidza z Człuchowa.Z wielką niecierpliwością czekamy na rozwiązanie tej zagadki!

p.s A jakie wy Baniniaki macie przypuszczenia ?

Pozdrawiam rozemocjonowany Zdzisek :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17

Po co taki komentarz? Pytanie jest zupełnie grzecznościowe. Temu służą takie fora lokalne.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

A po co takie pytanie :) ? Przecie wiadomo ,że ktoś se zapomniał wyłączyć .Za chwile będą wątki typu : "Kto zgubił bilet za 2,50 zł" albo "Kto zapomniał pół butelki coli w przychodni"

p.s Ech Baniniaki :) Wszyscy w tej chwili sprawdzić czy macie gdzieś włączone niepotrzebne światła .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Nie zrozumiał Pan. To ja usiłuję się dowiedzieć czy zostawiłem samochód z włączonymi światłami. Ponieważ nie mogę ot tak sobie wyrwać się z pracy, usiłuję zasięgnąć języka u innych. Może jakaś dobra dusza zauważy i odpisze, że: tak stoi zaparkowany opel z włączonymi światłami.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aaaa to nie miej do mnie pretensji za żle zadane pytanko .

p.s Posyłam Ci całuska

Pozdrawiam również zaspany Zdzisek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17

zdzisek debilu idż się leczyć ! Twoje komentarze są zbędne.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

dzidek trzymaj się już po ciebie jada z kaftanem trolu :) praca się czubie lepiej zajmij bo szef cię z nowym rokiem wyp...oli za wypisywanie głupot na forum
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dlaczego sądzisz,że mój szef jest homoseksualnym zboczeńcem i chciałby mnie wyp...dolić z okazji nowego roku .Poza tym jaki szef ? :)
Pozdrawiam wszystkich którzy używają wulgaryzmów do mnie i na forum :) Posyłam wam "czosnkowego buziaczka" PaPa

Zdzisek :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

głodnemu chleb na myśli jak to mówią to ty zamieniłeś dyscyplinarkę z powodu nie wywiązywania się z umowy na dymanko z szefem, zapytaj go może ma podobne upodobania i reflektuje :D Tylko umyj zęby po czosneczku :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

W poniedziałek rano zauważyłem wyłączone światła w Rębiechowie i do dziś się to dzięki Bogu utrzymuje. Czy widzieliście może jakiekolwiek auta próbujące się włączyć z podporządkowanej, stojące w korkach? Bo rozumiem, że taki był właśnie powód montażu tych nieszczęsnych świateł, przez które robią się dantejskie sceny w momencie opadów, gdy ciężarówka ma podjechać pod górkę. Chciałbym spotkać tego urzędnika-myśliciela, który te światła w tym miejscu wymyślił, oby nigdy więcej się nie zapaliły.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aby poznać tego myśliciela musisz udać się do UG Żukowo i tam podziękować
http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/372549,gdansk-beda-swiatla-w-rebiechowie-i-przy-cmentarzu-lostowickim,id,t.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziś o 16 światła juz działały - niestety..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Matoł żukowski nie mógł usiedzieć na stołku,że są wyłączone
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry