Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
P.A. Gryf wątek zamknięty Odkąd PKS Gdańsk przejął Gryf firma bardzo się zmieniła. Jeżdżę na trasie 860...
~onlyyy
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2013

Tragiczna obsługa wątek zamknięty Obsługa w kasie biletowej pozostawia wiele do życzenia (zwłaszcza w kasie...
~k.k.
-

dodano: 11 lutego 2013

Brakuje oceny 0 wątek zamknięty Na dworcu niemiłosierny syf, zimą zimno. Czy to normalne aby w XXI w. w dzień...
~niron
-

dodano: 30 grudnia 2012

Brak autobusu. wątek zamknięty Wszystko ładnie pięknie nigdy nie narzekalem na autobusy na trasie Gdańsk -...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 maja 2012

Hamska obsługa wątek zamknięty Personel zachowuje się grubiańsko i chamsko. Odpowiada niegrzecznym tonem,...
~Krzysztof Głośnicki
-

dodano: 31 stycznia 2012

Koszmar wątek zamknięty Niestety moje dzieci mają wątpliwą przyjemność korzystania z usług PKS -"...
~Monika
-

dodano: 24 stycznia 2012

nędza wątek zamknięty nędza
~artur szwach
-

dodano: 4 listopada 2011

Szkoda ,że skala nie ma 0 bo tylko na taką ocenę zasługuje ta firma! wątek zamknięty Szkoda ,że skala nie ma 0 bo tylko na taką ocenę zasługuje ta firma!
~Mirek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 lipca 2011

Iwona - opinia wątek zamknięty masakra dzwonie ze sto razy kazdego dnia a tam do cholery nikt nie odbiera.....
~Iwona
-

dodano: 5 lipca 2011

TRAGEDIA!!!! wątek zamknięty Jestem osobą zamieszkałą w gminie Kolbudy, i mam częstą 'przyjemność'...
~Joanna
-

dodano: 7 maja 2011

żal wątek zamknięty Codziennie korzystam z usług pks Gdańsk, są to krótkie jak i dłuższe trasy...
~Ona
1

dodano: 2 grudnia 2010

Tragedia wątek zamknięty Autobusy nie przyjeżdżają, a jak przyjeżdżają to zazwyczaj spóźnione,...
~S
-

dodano: 13 marca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry