Widok

PKS WEJHEROWO - UWAGA!!!! PIRACI DROGOWI!!!

Nie dalej niż parę tygodni temu, przy ulicy Wielkopolskiej zdarzył się wypadek samochodowy - nie pierwszy i nie ostatni w tym rejonie. Codziennie rano mam okazję podziwiać wyczyny kierowców autobusów PKS WEJHEROWO - w szczególności na odcinku od skrzyżowania ulicy Chwaszczyńskiej z Sopocką do "radaru" przy wjeździe w ulicę Wielkopolską.
Autobusy PKS WEJHEROWO pełne pasażerów pędzą lewym pasem nawet 110km/h, dojeżdżają do zderzaka, mrugają długimi (sic!), próbują wymusić szybszą jazdę.
Na tym odcinku jest ograniczenie prędkości do 50km/h - nie bez przyczyny; vide ostatnie śmiertelne wypadki. To naprawdę niebezpieczne miejsce.
Osoby dojeżdżające do pracy wcześnie rano powinny uważać na kierowców autobusów PKS WEJHEROWO.
Chyba faktycznie rejestracje GWE są synonimem drogowego piractwa o_O
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jestes pitolonym niedzielnym klierwoca to boisz sie jechac wiecej niz przepis. przez takich jak ty to mam wrzody na zoladku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta pąła jeździ tylko wózkiem po parkingu w markiecie albo z balkonikiem po mieszkaniu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chalewicz, Ty to jednak burak jesteś... i nie potrafisz zgasić światła, wygłupiłeś się ok...ale po co dalej ciągniesz temat obrażając wszystkich w koło. Jesteś z miast niby, obrażasz tych jak to nazywasz "wsiunów", ale chyba mało jeździsz po trójmieście i w ogóle mało jeździsz, bo byś wiedział, że rejestracja nie jeździ tylko człowiek...ale dla zakompleksionych "mieszczuchów" widać to jest nie do pojęcia (małolaty używają zwrotu "nie do ogarnięcia".....bo chyba nie za wiele masz latek).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Parówo miękkim halewiczem robiony pucuj się
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Komunikat został dostosowany do adresata - do jednego powiem "proszę odejść", do Ciebie muszę powiedzieć "spier....laj", widać dotarło.
Jeszcze coś chcesz dodać, czy pójdziesz już oborę zamknąć na noc?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Kultura" pełną gębą, tego nie dasz radę się nauczyć...to wynosisz domu....tata i mama chyba często mówili Ci: BUDA, więc skończ już trolować :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Leż, bo gumą dostaniesz. BUDA!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz ośle zmieniłeś burakowóz kiedyś taki temat ruszyłeś.
Pewnie toczyłeś się tym padłem i trudno tu nie przyznać racji PKS owi że wyprzedził ciebie. Powinieneś okazać wdzięczność jemu że uratował tobie życie i nie rozjechał takiego cymbała
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie tylko tu zdarzają się takie wypadki. Znacznie więcej można zobaczyć na stronie o tym: http://polibkama.com
Nauczcie się jeździć zabłocone wsiuny.
ciesze się że dotarło pało
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uważaj, jak jeździsz. Szanuj przepisy ruchu drogowego i pamiętaj, że Trójmiasto, to nie polna droga pod Szemudem.
W pozostałym zakresie mało mnie zajmuje Twoja opinia na mój temat - dotarło pomuchlu?
Masz rację, pzdr.
GWE, nie karm trola....szkoda czasu.
ja ciebie nie znam i też nie jesteś uczciwy, obiektywny a mierzysz swoją miarą innych. Może to tobie się wydaje że jesteś uczciwy, ja sądze że uczciwy inaczej Zmień ten cytacik pod swoimi postami jest infantylny a siebie nim niedowartościujesz
Nie znam uczciwego Kaszuba - a znam ich wielu. Przykro mi ale zdania nie zmienię.
HALEWICZ kaszubi są u siebie, Gdynia to Kaszuby jak, nie podoba się to wypierdzielaj tam gdzie twoje korzenie o ile je masz. Obrażać gospodarza to trochę nie fajnie. Może część jeździ źle ale to nie usprawiedliwia obrażać innych. Dotyczy to również innych forumowiczów którzy mają manie wyższości a są tylko biednymi za chlebem na kaszuby przyjezdnymi.
Kaszubi do biednych nie należą i do najuczciwszych również nie - a zdolność prowadzenia pojazdów mechanicznych w miastach jest u nich na poziomie zerowym.
Jedyny zamożny na wsi !
Bo jak słyszę od lat , na wsi wszyscy od lat narzekają , w jednych skorzniach chodzą i zawsze im mało ... detków.
Zaś ziemia ugorem leży i nic im się nie opłaca hodować ani uprawiać.
kocio o finanse mieszkających na wsi nie musisz się martwić, bo to ludzie zamożni. Jedni posiadają ziemie która, jest w cenie inni wybudowali domy bo ich stać. Biedota mieszka w miejskich slumsach a ich jedynym majątkiem jest stary sztrucel z niemieckiego złomowiska i telefon komórkowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry