Widok

PLASTIKOWE NAKRĘTKI

Forumowicze, jestem mamą czteroletniego Nikodema, chorego na MUKOWISCYDOZĘ. Leczenie jest bardzo drogie :( , z własnego budżetu byłoby niemożliwe utrzymanie małego w dobrej kondycji. Chwytam się każdej możliwości zbierania funduszy. Jedną z nich jest zbiórka plastikowych nakrętek (po napojach,sochach,mleku) . Potrzeba ich baaaaardzo dużo, by uzbierać jakąś sumę. Proszę Was o pomoc, nie wyrzucajcie ich, tylko zbierajcie to nic nikogo nie kosztuje . Ruszyła również akcja "Stary telefon", Więcej tutaj

http://www.nikodem.muko.med.pl

Znalazłam w Gdyni dobrych ludzi, którzy w swoim sklepie odbierać będą nakrętki i telefony - wystarczy je przynieść do

SKLEPU ADA, przy ul. Abrahama 21 w Gdyni.

W najbliższych dniach mam nadzieję lista będzie się powiększać, że znajdę kolejne punkty.
Z góry dziękuję
Weronika, mama Nikodema
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
CZy nadal Pani zbiera ? Lista sklepów jest aktualna ? Chodzi głownie o Gdynię ul. Abrahama ?
Czy można wysłac pocztą do tego sklepu?
już kilka razy zaniosłam nakrętki do tego sklepu. Zresztą dwie bardzo miłe panie zawsze zachęcają do dalszego zbierania i dziękują. Niby nic ale to sympatyczne z ich strony. zbierajmy dalej to nic nie kosztuje a dziecko potrzebuje pomocy.
Mamy mnóstwo nakrętek do oddania, proszę o kontakt, odbiór Gdańsk Chełm, mój nr gg3112928
W Gdańsku można odnieść do Politechniki Gdańskiej
Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej,ul. Traugutta 79(na parterze koło tablicy z ogłoszeniami

Zbierać będziemy do końca naszych sił, a ilość jest potrzebna jak największa.

Zbieramy również nieużywane telefony komórkowe, takie które zalegają Wam w szufladach i nigdy nie zostaną właczone. Na pewno przy świątecznych porządkach zajdą się na śmietniku - a nam mogą tak bardzo pomóc.

Wejdźcie na http://www.nikodem.muko.med.pl
tam znajdziecie wszelkie dane i informacje.

Dziękujemy z góry za wszelką pomoc.
Kochani, my nadal zbieramy nakrętki, w każdej - jak najwiekszej ilości !!!!
moge przyniesc nakretki?odpiszcie?
my zbieramy w pracy, jedną dostawę już Pani dostała, teraz zbieramy następną:-)
Na Nikosia stronie - http://www.nikodem.muko.med.pl w zakładce plastikowe nakrętki wymienione są wszystkie miejsca, które z\zbierają. Prosze wybrać najbliższy i tam zanieść :)
Pozdrawiam
Witam,proszę o inforamcję gdzie jeszcze można oddać nakrętki bo wielu moich znajomych zbiera tylko potem nie wiemy gdzie je oddać.kasia
Postaram się babcię wysłać z nakrętkami które już uzbierałyśmy!

Pozdrawiam
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)

Inne tematy z forum Inne

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

FOTOGRAFIA (19 odpowiedzi)

Witam interesuję się fotografią. Nie jestem żadnym zawodowcem, nie zarabiam na zdjęciach, ale...

do góry