Widok
Ja uważam tak - im większa powierzchnia mieszkania tym mniejsza cena za metr a oni mają spore lokale więc i ceny przystępne. Nie mają mieszkań ok.40 metrów bo my takiego szukamy więc dla nas platinum odpada. Po drugie w cenie nie ma miejsca postojowego ani piwnicy więc trzeba doliczyć to do ceny. Po trzecie komunikacja nie jest za ciekawa - nie wiem czy tam w ogóle drogę w końcu zrobili normalną bo jak tam byłam jakiś czas temu to nawet dojazdu nie ma normalnego. My byliśmy na targach to deweloper mówił że pieszo będzie można przejść tak ok. 20 minut do tramwaju jak ruszy na Łódzkiej.
Uważam że wcale nie jest to tak atrakcyjna oferta - sporo się buduje w tej okolicy i może za metr mają więcej ale w cenie np. jest miejsce postojowe więc na wszystko trzeba patrzeć.
Uważam że wcale nie jest to tak atrakcyjna oferta - sporo się buduje w tej okolicy i może za metr mają więcej ale w cenie np. jest miejsce postojowe więc na wszystko trzeba patrzeć.
300 metrow do petli autobusowej, gdzie nawet nocny dojezdza, wiec nie jest chyba zle. Ceny bardzo atrakcyjne i tu doszukuje sie haczykow.
Co o tym sadzicie?
W sumie to koniec swiata, wiec cena nie moze byc taka jak blizej centrum.
Plan zagospodarowania przestrzenego sugeuje, ze okolica troche sie jeszcze zaludni, wiec bedzie lepiej.
Ceny mieszkan sa na prawde fajne. 4 pok ponizej 400k ;)
no nic, dopiszcie co uwazacie, moze kiedys spotkamy sie na parkingu
Co o tym sadzicie?
W sumie to koniec swiata, wiec cena nie moze byc taka jak blizej centrum.
Plan zagospodarowania przestrzenego sugeuje, ze okolica troche sie jeszcze zaludni, wiec bedzie lepiej.
Ceny mieszkan sa na prawde fajne. 4 pok ponizej 400k ;)
no nic, dopiszcie co uwazacie, moze kiedys spotkamy sie na parkingu
Poza tym na innych osiedlach nie masz takich jaj jak u Nas. Deweloper odmawia zrobienia poprawek gwarancyjnych. W budynku 36 wali się elewacja i nic nie robi z tym. Wentylacja skopana we wszystkich budynkach. Ogólnie masakra. Jedyny plus to wielkość osiedla i pola dookoła, chociaż przez to droga dojazdowa to armagedon, a piesze dojście to wycieczka.
Faktycznie mają niemały, poslizg jednak na moje oko sończą omawianą inwestycję. Dlaczego? Mają kolejne w realizacji. Jedno w tym osiedlu bije na duży plus- jest na uboczu a jednak jeszcze w mieście. Pewnie przez pewien czas zmotoryzowanym będzie łatwiej się poruszać niż pieszym. Pytanie tylko o drogę dojazdową. Jak na razie jest to tylko polna utwardzona droga. Może Pan deweloper zechce slreślić parę słów na temat...