Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
;/ wątek zamknięty Fajnie było ale niektóre rzeczy mnie zdenerwowały . Niezbędne kometarze i...
~bezimiennxDDDD
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2009

Świetna zabawa wątek zamknięty Długo nie gościłam w tym klubie, jednak wczoraj sie wybrałam i byłam mile...
~kacha
-

dodano: 11 czerwca 2009

Piekni w tropikach wątek zamknięty Mimo niepochlebnych opinii tutaj na stronie, wybrałam się ze znajomymi na...
~Marta
-

dodano: 29 maja 2009

. wątek zamknięty wszyscy nażekacie . ;/ ja mam 17 lat i z koleżankami tam chodzimy , żeby sie...
~klaudiiiaaa
-

dodano: 15 maja 2009

moje zdanie wątek zamknięty Bylem w sobote w pieknych i bylem milo zaskoczony, coraz mniej wypacykowanych...
~Adam
-

dodano: 11 maja 2009

Rocco - opinia wątek zamknięty Do menadżera :) Po pierwsze chcialbym powiedziec ze bardzo czesto bywam w tym...
~Rocco
-

dodano: 23 kwietnia 2009

Nigdy wiecej! wątek zamknięty Byłam tam dwa razy. Za kazdym razem pełno ludzi, tłok i beznadziejna muzyka....
~Beata
-

dodano: 7 kwietnia 2009

PFFFF.... wątek zamknięty Nigdy więcej!!:/..byłam w tym clubie 1 i ostatni raz heh.Po pierwsze same...
~Jola
-

dodano: 24 marca 2009

bylo milo wątek zamknięty W sobote zawitalam do pieknych i bylo OK. Muzyka na tyle dobra ze wiekszosc...
~Kasia
-

dodano: 16 marca 2009

Super klub:D wątek zamknięty Super klub, swietni barmani i kelnerki, muzyka tez ok!! Polecam!!
~Lalka
-

dodano: 16 marca 2009

Nie zgadzam się! wątek zamknięty Ludzie co Wy wypisujecie???? Każdy z nas miał kiedyś te 18 lat i chciał się...
~Majka
-

dodano: 9 marca 2009

beznadzieja!!!! wątek zamknięty chodzilam do pieknych przez dwa lata kiedys bawilam sie tam do konca teraz o...
~czarnulka
-

dodano: 28 lutego 2009

Masakra!! wątek zamknięty Wydaje mi się, że czas najwyższy sie zastanowić co się tam dzieje..syf w...
~Ewelina
-

dodano: 10 lutego 2009

Nie jest tak źle wątek zamknięty Większość pisze jaka to obsługa jest beznadziejna, że są tam wypacykowane...
~Dżola
-

dodano: 9 lutego 2009

jest OK wątek zamknięty Bylam w sobote i nie bylo tak zle jak pisza poprzednicy! Fakt ze duze kolejki...
~Misia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 lutego 2009

opinia wątek zamknięty Nic szczególego w nim nie ma ;] muzyka w kit nie liczac ze rzez caly wieczor...
~Klubowiczka
-

dodano: 1 lutego 2009

jest lepiej... wątek zamknięty Na początku stycznia odwiedziłam ten klub musze przyznac ze nastąpiła poprawa...
~Monika
-

dodano: 22 stycznia 2009

SYLWESTER wątek zamknięty Wielkie brawa! Sylwester udany, obsluga stanela na wysokosci zadania-mimo iz...
~Beata
-

dodano: 6 stycznia 2009

Sylwester... wątek zamknięty było cudownie, miła obsługa, interwencja w przypadku działań niepożądanych ;p...
~M
-

dodano: 1 stycznia 2009

hm... wątek zamknięty takkk ja tam poszlam raz i powiedzialam NIGDY WIECEJ same malolaty(ja bylam...
~Iza
-

dodano: 30 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
28

27

wątków

do góry