Widok

PO OPERACJI KRĘGOSŁUPA

Witam , jestem 5 tyg. po operacji kręgosłupa ze stabilizacją na 4 śrubach. Czy ktoś wie jakie ćwiczenia można teraz wykonywać czy może jest jeszcze za wcześnie. Troche się martwie, bo pojawia mi się opuchlizna w miejscu operacji i pobolewa noga . Czy to normalne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam stabilizację też , 15 implantów. Nie jestem lekarzem, najlepiej właśnie z nim się skonsutować. Ja 5 tyg. po operacji żadnych ćwiczeń nie wykonywałam ! Byłam bardzo sztywna, po kilku miesiącach kręgosłup dało sie już zginać. Ale 5 tyg. to świeża sprawa. Lepiej na wizycie kontrolnej powiadomić lekarza prowadzącego o tym co się dzieje, a on pani powie. Pozdrawiam.
Witam ja tez miałam stabilizacje ledzwiowa tlif ,była to moja 4operacja juz i to co przeczytałam to uwazam ze jak naj szybciej trzeba sie zgłosic do lekarza najlepiej do nerochirurga

Inne tematy z forum Kobieta

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (75 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

Kobieca pielęgnacja (8 odpowiedzi)

Widzę, że wiele kobiet uczęszcza na comiesięczne lub dwutygodniowe wizyty u paznokci, rzęs, brwi,...

Poszukuję sprawdzonego lekarza od krękosłupa -dyskopatii (36 odpowiedzi)

Może możecie mi pomóc. Szukam specjalisty który zajmuję się dyskopatią i innymi schorzeniami...

do góry