Widok
PO WYBORACH
No to kochani, jak już zauważyliście, w żadnych wiadomościach nie słychac o polityce... Nic, cicho-sza... Fajnie by więc było, gdybyśmy mogli dzielic się teraz zasłuszanymi lub (bardziej mile widziane) wyczytanymi nowinkami ze świata polityki, gdyż dziennikarze jednej partii za dużo nam nie przekazują...;(
Co za prymitywna wypowiedź. Zobaczymy jak Ci będzie wspaniale w tym Twoim POsmrodzie:(-mam nadzieję, że nie będziesz narzekał/ła na podwyżki cen i brak podwyżek wynagrodzeń:)I jeszcze niech Ci dowalą płatne leczenie - toć to cuda na kiju. Czy Wy ludzie naprawdę zaślepieni, czy Wam płacą za głupotę - ja na nich głosowałam, ale żałuję tego, ale na szczęście na prezydenta od nich już nie!!!!
Dokładnie... Tylko nie rozumiem, dlaczego połowa Polaków tego nie widzi... Dlaczego Ci, którzy nie poszli na wybory wydali nas w ręce takim....... władzom.... Wiadomo jest dokładnie wszystkim, że gdyby zagłosowało jeszcze 10% Polaków, to wygrałby Jarosław - równie inteligentny i również Patriota i pokrzyżowałby plany naszym zarówno przeszłym jak i teraźniejszym rozbiorcom....