Widok

POCALUNEK ZA 50 TYSIECY!!!!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pomozcie!!!
Wlasnie ogladalam z moim chlopakiem film "Nigdy w zyciu".Znacie pewnie konowke jak sie caluja w tym deszczu.W pewnej chwili moj chlopak mowi:ciekawe ile oni dostaja za takie calowanie sie?Pewnie jakies 50 tys.Za tyle kasy ja tez bym to zrobil...bez zadnego uczucia za taka kase...a co mi tam...
Myslalam,ze wpadne w szal,jeszcze raz sie go zapytalam czy mowil prawde.Stwierdzil,ze za taka kase czemu nie.I jeszcze powiedzial,ze jestem nienormalna skoro mysle inzczej.Nie wiem co mam robic.Wyszlam z domu.On dzwonil ale nie odbieralam.Pisal smsy,ze go ponioslo z tym ze jestem nienormalna.Ale myslicie ze to zalatwia sprawe?On twierdzi,ze mnie kocha ale czy to jest milosc kiedy w tym przypadku wazniejsza jest kasa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sory ale chyba troche przesadzasz
To że powiedział że jesteś nie normalna to zrobił nie fajnie ale moim zdaniem nie powinnaś tak się unosić jak powiedział że pocałował by się tak za 50tyś
Tak robią tylko aktorzy-ale to jest praca jak inna-bez żadnych uczuć tylko scena jaką musi zagrać
Moim zdaniem troszeczkę przesadziłaś
Ale na pewno szybko wam przejdzie
Powodzenia

image[/url]
image
rozumiem cię też bym się wkurzyła, ale jednak nie była bym aż tak zła i odebrała bym telefon od niego,pamiętaj mówić można wszystko a zrobić to drugie po za tym jaka jest szansa że taka oferta przydarzy się twojemu mężczyźnie ? Uczucie jest ważniejsze, a gdyby nie zależało mu na Tobie to by nie dzwonił....
image
Dla mnie godzenie sie na pocalunek dla pieniedzy to to samo jakby poszedl sie pieprzyc z kims dla kasy tyle ze z korzyscia dla siebie.
mysle, ze nie powinnas go unikac. po co uciekac, nie odbierac telefonu to nic nie da. porozmawiaj z nim na spokojnie i powiedz jakie masz podejcie do tego. kazdy jest inny. ja np. nie zareagowalabym tak jak Ty wiec nie odbieraj tego od razu,ze Cie nie kocha...

image
image
Jednak ten pocałunek a pójście do burdelu to dwie różne sprawy z pocałunkiem jest to tak że ktoś by musiał mu zaproponować ten pocałunek za taką kasę a do burdelu może sobie iść z małą sumką pieniedzy i ta druga opcja jest bardziej realna
image
zgadzam się z Delką .
image
Mnie chodzilo o to ,ze przespalby sie z kims jelsi ktos dalby mu za to kase a nie odwrotnie.Ja mu odpisalam na te smsy ze jelsi twierdzi,ze jestem nienormalna to trudno ale widocznie malzenstwo jest dla nienormalnych.On mi na to ze go ponioslo...i tyle.Ja mu juz nic na to nie odpisalam no i on tez milczy.nIe wiem ale jezeli ktos tak stawia sprawe to dla niego naprawde wazniejsza jest kasa niz milosc.
Mam nadzieję że uda wam się jakoś porozumieć na ten temat i w ogóle .Pozdrawiam :)
image
Staralam sie z nim rozmawiac na ten temat ale on nie chcial,stwierdzil ze nie ma oczym.Dopiero jak wyszlam z domu to do mnie wydzwanial,niby wybiegl za mna tylko chyba troche za pozno bo mnie nie znalazl.Myslalam,ze wlasnie powie ze njperw zapytalby mnie o zdanie ale on nic takiego nie powiedzial.Zastanawiam sie naprawde nad tym slubem.Jutro mamy isc do ksiedza protokol spisywac.
Życzę Tobie jak najlepiej ale chyba nie dam rady pomóc, ponieważ mam podobnie z moim też nie chce rozmawiać na temat który mnie dręczy po za tym nie widzieliśmy się od dwóch tygodni i bardzo tęsknie, ponieważ mój mężczyzna pracuje dużo i jest zmęczony ale mnie to strasznie męczy (chciałabym go zobaczyć,porozmawiać ,przytulić a jeśli chodzi o jego pracę to każdy musi pracować i o to zła nie jestem,ja porostu tęsknie pisałam mu to ale on nie ma czasu albo jest zmęczony , a moje uczucia są coraz bardziej zmieszane bo nie wiem czy w takim razie mu na mnie zależy .
image
to on powiedzial ze przespalby sie za taka kase czy pocalowal bo to jest diametralna roznica moim zdaniem...

image
image
nie,to ja powiedzialam ze by sie przespal.
Przed chwila gadalam z kumplem co on by zrobil wtakiej sytuacji.Najpierw sie troche zastanawial...50tys...sporo kasy...fakt..no i niby bez uczucia.Ale bynajmniej powiedzial,ze najpierw zapytalby sie zony a jesli ona nie wyrazilaby zgody to nie zrobilby tego.
sory ale chore sa dla mnie twoje roblemy
dziewczyno ja tez zażekam ale o cos tak blachego sie nie obrazam

zastanów się nad tym jak ty się zachowalaś

Jak dzieci!!!
Dokladnie czarna
przeczytalam to mojemu mężowi i najpierw sie usmiala potem powiedział że on tez chce miec tylko takie problemy

Zachowalam sie normalnie i nie mam sobie nic do zarzucenia.To nie jest blacha sprawa,bynajmniej dla mnie.Przykro mi ,ze myslicie inaczej ale nie mozna budowac uczucia na czyms takim z szczegolnie malzenstwa.
przykro ciebie słuchać
ludzie maja wieksze problemy i takie jakie masz ty to jest smieszne

Madzia, wreszcie głos rozsądku :)

My z mężem ostatnio "planowaliśmy" rozwód, poderwanie i małżeństwo ze strasznie bogatymi staruszkami, którzy szybko umrą i zostawią nam wielkie majątki dzięki którym będziemy leżeć do góry brzuchami do końca życia. Tacy z nas straszni ludzie. I takie straszliwe dylematy przed nami :D

Dobrze, że się tak dobraliśmy, gdyby mój mąż był związany z Kazimierą , to już by miał pozew rozwodowy w drodze! Przez kilka minut gadania o głupotach!
Ale na czyms takim???:):)O czym ty mowisz??Dziewczyno zastanow sie nad swoim zachowaniem bo jak dla mnie to zachowujesz sie jak mala dziewczynka-nie podoba mi sie to...."biore zabawki i ide do domu.."
Agatha czasem mam przebłyski "normlaności" a po tym co mi mąż wczoraj powiedział mam siłe na kilka dni przynajmniej

a problemy Kazimiery hmmm chialabym miec tylko takie

ciekawe Agatha jak kazimiera poradzilaby sobie z naszymi problemami co ?

Głos rozsądku w tym wątku, Magda!
Slubu byc nie moze-TO SKANDAL!!:)-Przemowil rozsadek:)
kazimiera powiem Ci jedno, chyba nie dojzalas do powaznego zwiazku, skoro afere swojemu nazyczonemu robisz o taka blachostke!!! Co w tym zlego, ze powiedzial, ze za 50 tysiakow tez moglby sie pocalowac??? Co w tym takiego zlego? Dobrze, ze nie za darmo!!!

Dla mnie totalna bzdura, a po takim zachowaniu, zastanowilabym sie na miejscu Twojego faceta, czy watro byc z taka osoba jak Ty!!!
Powodzenia zycze i troche rozsadku!
Powodzenia w rozwiazywaniu powazniejszych zyciowych problemow...radze sie sprawdzic w zyciu bez slubu bo po co potem bawic sie w rozwody... dla niektorych slub to naprawde chyba zabawa...naprawde dziwnie sie czyta niektore watki, bo wydaja sie takie nierelane i czyta sie do konca czy to nie zart i byloby wesolo gdyby sie nimi okazaly ale dochodzac do konca okazuje sie ze to sa dla niektorych realne problemy ... zycze bezproblemowego zycia i malzenstwa ;)

image
Ja też jestem w gorącej kąpana. Jutro Ci przejdzie :)))

[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
o rany!!!!ja naprawdę staram się nie krytykować nikogo na forum, ale to już przesada...dziewczyno, ile ty masz lat????14???? napisz list do Bravo Girl, albo może lepiej zgłoś się ze swoim problemem do Judyty...

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
:)

ale przecierz wlasnie tak robia wszyscy aktorzy-caluja sie ,graja w scenach erotycznych wlasnie za pieniadze i tez maja swoje zony ktore ich w takich scenach ogladaja-taki po prostu zawod.

:) Wiem jak to drażni bo sama jestem chorobliwie zazdrosna. Wczoraj na przykład po całodniowym siedzeniu z rodziną przy stole (12godzin - od 8.00 do20.00) postanowiliśmy się troszkę rozerwać osobno. Ja pojechałam do koleżanki na drinka a mój kochany do kolegi na piwo. I wszystko by było cacy, bo sama piłam i bawiłam się w najlepsze, gdyby do mnie nie zadzwonił.

Cholera mnie wzięła bo wyczułam w jego głosie, że jest już ostro wstawiony! A wiecie po co bidulek zadzwonił?? Po to, żeby powiedzieć, że mnie bardzo kocha, bo po kilku piwach mu się na sentyment zebrało. Ja oczywiście przeinaczyłam to sobie, bo pomyślałam, że jak by mnie kochał i tęsknił to by się tak nie schlał........

...... jakie baby są głupie czasami :) Na szczęście w naszym przypadku wszystko skończyło się OK. Nie było afery bo zagryzłam zęby i nic nie powiedziałam (tym bardziej, że to był MÓJ pomysł z tym wyjściem osobno). Ale muszę się przyznać, że aż mną telepało ze złości :) Może to alkohol tak na mnie wpłynął? :)

Ach te Święta...........
Pozdrawiam dziewczynki
.. i jak to mój tata mówi: "nerwowi na kajak!" :)

współczuję Twojemu przyszlemu mężowi...ja tez jestem zazdrosnica ale bez przesady..to nie moze byc toksyczna zazdrosc

image
ale czyjemu kazimiery czy teraz mojemu?

kazimiery:))

image
uffff :))))) to ze mną chyba jeszcze nie tak najgorzej :)

a mozesz rozwinąc myśl Twojego taty?? nerwowi jak kajak hm..brzmi ciekawie

image
agu! tata zawsze mi mówił że jak kogoś nerwy ponoszą to powinien sobie powiosłować, pomachać ramionkami.... itp... albo przebiec się 3 razy dookoła domu bez spodni.. :) i wtedy wyluzuje :))

ja byłam kiedyś strasznie nerwowa, od jakiegoś czasu pracuję nad sobą i wiem, że warto niekiedy zagryźć zęby, bo przez pierdoły powstają gigantyczne afery

Hehe... nie, no fajnie tu jest na tym forum:D
Kazimiera powiem Ci tak - za 50 tyś ludzie gorsze rzeczy są w stanie zrobić;)
Sama za takie pieniądze tez mogłabym "postac w tym deszczu";) A i męża bym wysłała - pomyśl.... 4 razy i dom postawiony;D

image
kobiety maja bujna fantazje i jak on ci tak powiedzial to ty pewnie od razu zobaczylas w myslach jakas scene gdzie on sie caluje z inna i krew cie zalala z zazdrosci . Mnie tez czasami wyobraznia ponosi. Nie martw sie i pogadaj z nim.

wy tez tak macie ze jak ogladacie razem jakis film i jest scena z jakas super laska na golasa to was krew zalewa i para wychodzi uszami? :)

hehe mnie zalewa jak ogladamy reklame butow z the pussycat dolls hihih. ale nic nie mowie i siedze ciuchutko...sama ogladam mecze pilkarskie tylko po to zeby sobie ciacha poogladac po meczu jak sie koszulkami wymieniają..wszystko w granicach rozsądku i normalnosci z zartem w tle

image
Hehe nie no jak razem oglądamy to jest wszystko ok;) Mój M. w takich sytuacjach (dłuższych) i tak mną zaczyna się bardziej interesować;)

image
Ja juz nie moge!!!-4 razy i dom wybudowany!!:):)DOBRE!!!:):)
moim zdaniem najwazniejsze w milosci jest zaufanie...jak go niema to jest chora zazdrosc i jakies glupie, niepotrzebne klotnie.

image
zaufanie jasne,ale troche zazdrosci zawsze bedzie niestety

Stina ale to ma byc zazdrosc ktora dodaje pikanterii w związku. Jak moj M. jest zazdrosny to jest to objawem milosci i cieszy mnie..nie dajemy sobie powodow do zazdrosci ale bardzo sie kochamy

image
No, a pomyśl co mozna mieć po 10;D
Dobra, koniec żartów bo się niektórzy mogą poczuć zniesmaczeni;)

image
zniesmaczeni..hehe a gdzie takie pocałunki za 50 tys kupują???

image
Dziewczyny sluchajcie!!Nie mozemy sobie robic zartow!!TO POWAZNA SPRAWA!!:):)
o matko..... !!!

Beatka, ile dostałaś za ten całus na zdjęciu?
22 tyś :)))))

No, masz stawki prawie jak najlepsi w Polsce!
no ba !!!
nie ma amatorki :)

tylko czemu na codzień za darmo? eh, życie :)

Tylko????????? ja chce tego za 50tyś!!!

image
jak ona jest mloda i to jej pierwsza milosc to nie ma sie co dziwic
z czasem jej sie zmienia poglady i juz nie bedzie robic z igly widel

ale my jestesmy okropne...tylko wydaje mi sie ze dojrzale osoby, które wstępują w związek małżeński nie powinny sie o takie rzeczy klocic a na pewno nie w taki sposób!!!

image
te 50 tyś to 1/4 mojego domu :)
hahaha

Eee tam, pocałunek. Pamiętacie film "Niemoralna propozycja"? Tam główna bohaterka też zgodziła się na seks za milion dolarów dla wybudowania domu. I miał to być dom marzeń jej męża...
kazimiero... jak ja ci zazdroszczę problemów.... :)

pozdrawiam

a to czasem nie prowokacja?

Jeśli nawet, to fajna. Właśnie się zastanawiam, jak zamieścić na Allegro aukcję z pocałunkiem. Dać minimalną od 20 tys, czy Kup Teraz za 50 tys.?
a to by byl odbior osobisty czy z dostawa do domu?:)))

Kazimiero - mam dla Ciebie niezawodne pocieszenie :
Twojemu mężczyźnie na szczęście nikt nie zaproponuje 50 tys.za całuska, więc możesz spać spokojnie!!! ;-))))
hahaha, oto trafne spostrzeżenie :)

kazimiera napisał(a):

> Dziewczyny pomozcie!!!
> Wlasnie ogladalam z moim chlopakiem film "Nigdy w zyciu".Znacie
> pewnie konowke jak sie caluja w tym deszczu.W pewnej chwili
> moj chlopak mowi:ciekawe ile oni dostaja za takie calowanie
> sie?Pewnie jakies 50 tys.Za tyle kasy ja tez bym to
> zrobil...bez zadnego uczucia za taka kase...a co mi tam...
> Myslalam,ze wpadne w szal,jeszcze raz sie go zapytalam czy
> mowil prawde.Stwierdzil,ze za taka kase czemu nie.I jeszcze
> powiedzial,ze jestem nienormalna skoro mysle inzczej.Nie wiem
> co mam robic.Wyszlam z domu.On dzwonil ale nie odbieralam.Pisal
> smsy,ze go ponioslo z tym ze jestem nienormalna.Ale myslicie ze
> to zalatwia sprawe?On twierdzi,ze mnie kocha ale czy to jest
> milosc kiedy w tym przypadku wazniejsza jest kasa?

A wzięłaś pod uwagę, że aktorzy przy tym pocałunku wykonują swój zawód? Skoro zdecydowali się na takowe zajęcie, z pewnością wzięli pod uwagę, iż będą musieli się w niektórych filmach całować;)

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
moim zdaniem jesteś trochę poddenerwowana przedślubnymi sprawami i to jest powodem tego że tak mocno zareagowałaś, ja też mojemu tez czasem suszę głowę :) o różne rzeczy

image
image
bzdury! faktycznie brak Tobie problemów, a może specjalnie szukasz powodów do spięć. Za grosz poczucia humoru........

image
A...Ty masz 6 lat? Kasy dostają mniej. Baaardzo mi się podoba Twoja...Twoja...szukam słowa określającego pomieszanie chorej zazdrości z głupotą...
ha ha ha ale się uśmiałam !!!!!!
dawajcie mi takiego co za pocałunek da mi 50 tyś a będe go całowac cały tydzień ha ha ha :):):)
to zdecydowanie jeden z najdurniejszych wątków jakie tu czytałam
caaały tydzień?
za 50 tyś??????????

ej to ty przelicz, czy sie tobie ten manewr opłaca!!!!!!

spoko, dużo bym się nie namęczyła, żaden facet nie da rady całowac przez cały tydzień, a płatne z góry oczywiście ;)
kazimiera napisał(a):

> Dziewczyny pomozcie!!!

Order uśmiechu dla Ciebie. :))))
hehehe normalnie kosmos - zeby na swiecie tylko takie głupiutkie problemy byly
dziewczyno ty lepiej dorośnij bo ....... ehhh szkoda słow
przynajmniej sie usmiałam