Widok
PODZIEKOWANIE DLA PANA ARTURA
Mysle, ze profesjonalizm oraz perfekcje pana Artura najlepiej oddaja okreslenia "urodzony nauczyciel", czy tez "oddany nauczyciel". Pan Artur to instruktor, ktory jednoczesnie jest swietnym metodykiem i swietnym psychologiem. Posiada talent dzielenia sie swoim ogromnym doswiadczeniem i wiedza, bardzo zalezy mu na doskonaleniu umiejetnosci swoich kursantow, wzorowym przygotowaniu ich do egzaminu, a takze do bezpiecznego poruszania sie na drodze. Spokoj pana Artura (udalo mi sie "zabrac" czesc spokoju pana Artura do samochodu egzaminacyjnego i bardzo pomoglo mi to na egzaminie), zyczliwosc, takt, wielki szacunek dla kursanta, otwartosc na "potrzeby i oczekiwania ucznia" pozwalaja uwierzyc we wlasne mozliwosci i w to, iz jazda samochodem jest rzecza latwa i mozna ja polubic. Pan Artur jest wyrozumialym, ale rowniez wymagajacym instruktorem, co motywuje do pracy i unikania poprzednio popelnionych bledow. Poczucie humoru instruktora, Jego wysoka kultura osobista, zaangazowanie, uczynnosc stwarzaja komfortowe warunki jazdy i nauki. Pan Artur to czlowiek z wielka klasa!
Moja ocena
Artusek
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6