Widok

PODZIĘKOWANIE DLA RODZICÓW - FILM

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witajcie!
Czy ktoś z Was nagrywa dla rodziców film z podziękowaniami? Zastanawiamy się nad tą formą, puścilibyśmy ją podczas wesela. Jakoś bardziej nas to przekonuje niż np. koszyk ze słodyczami.
Jak jest u Was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My nagrywalismy. Też że względu na to że prezent nie miał być oklepany. Nagrywalismy film na lace, zapłaciliśmy 500zl

Rozważaliśmy nagranie filmu w ramach podziękowań, ale zrezygnowaliśmy z tego pomysłu ze względu na koszta (straciłam pracę). A i też nie zbyt dobrze czujemy się przed kamerą.
Nasze podziękowania będą się składać z wykonanej przeze mnie prezentacji multimedialnej (zdjęcia od ciąży do 13 roku życia, a następnie 5 zdjęć z naszego 5-letniego związku, w tym zdjęcie z zaręczyn) z podkładem muzycznym. Następnie wręczymy rodzicom jakieś upominki. Jeszcze nie wiemy jakie, ale na pewno nie kosz ze słodyczami, bo słodyczy nasi rodzice nie jedzą.
Ślubujemy 29.04.2017

Witam,
zapraszamy limonstudio.pl
Pozdrawiamy
Monika Szymanowska - fotografia
Zapraszam :)

My mielismy na weselu Pana Dominika z Nayment studio, nagrał nam piękne podziękowania i teledysk ślubny! Bardzo rzetelny, wesoły, i co najwazniejsze oddał nam filmy w terminie :). kontakt do Pana Dominika: kwaczynskid@gmail.com
a tutaj jego dzieła: https://vimeo.com/naymentwedding

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz portfolio na stronie http://www.skynetic.pl/kamerzysta-na-wesele
Pozdrawiam serdecznie
Adam Zagajewski
skynetic

My zrezygnowaliśmy z nagrywania filmiku, chociaż taki pomysł był. Zamówiłam profesjonalną prezentację multimedialną z naszych zdjęć z dzieciństwa, dorastania, z rodzicami, itp. Zapłaciłam 199 zł i uważam, że było warto, rodzice byli zachwyceni, powspominali, wzruszenie ogromne. Do tego kosze z kwiatami i winem, symboliczne "Sto lat" i finito:)

A gdzie zamawialas?

Ja ostatecznie wykonałam film w programie Movie Maker. Zdjęcia, podkład muzyczny, animacje, a pod koniec filmu kilka ciepłych zdań do rodziców. Wyszedł wyciskacz łez, a narzeczony i świadkowa są zachwyceni filmem :)
Ślubujemy 29.04.2017
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry