Widok
POLECAM POLECAM POLECAM
Mimo, iż moja przygoda była krótka...ale jaka owocna!!!Znajomość z Akademią rozpoczęłam przed moim pierwszym egzaminem. Kurs odbywałam w innej jednostce, czego bardzo, ale to bardzo żałuję!!! Trzeba było od razu przyjść do Akademii i nie marnować czasu!!! No ale nic, pierwszy egzamin oblałam bo niestety poprzedniego instruktora bardziej interesował go mój portfel niż to co mi przekaże. Umówiłam się na drugi termin i zdecydowałam się na dodatkowe jazdy właśnie w Akademii Prawa Jazdy. Byłam bardzo mile zaskoczona przemiłą kadrą i indywidualnym podejściem do każdej osoby. W ciągu kilku dodatkowych godzin jakie odbyłam, nauczyłam się dużo więcej niż przez cały czas mojego kursu w innym miejscu. Mój nowy instruktor, pan WOJTEK SZYSZKOWSKI to osoba, której zawdzięczam zdany egzamin już za drugim razem!!! Ma anielską cierpliwość, jest zabawny i co najważniejsze - wierzy w ciebie!!! Niedługo młodsza siostrzyczka będzie zabierać się za naukę i osobiście dopilnuję, żeby trafiła właśnie do Akademii i pod opiekę pana WOJTKA. Panie Wojtku, serdecznie dziękuje za wszystko i gorąco pozdrawiam!!!
Moja ocena
Akademia Prawa Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6