Widok

POLECAM WIZYTY W GABINECIE 'ARTDENT'

JESTEM WIERNA PACJENTKA OD 2 LAT. GABINET JEST W KAZDYM ASPEKCIE BARDZO PROFESJONALNY.
PRZEMILY PERSONEL DOKLADA WSZELKICH STARAN, ABY WIZYTA U STOMATOLOGA BYLA JAK NAJMNIEJ STRESUJACA.
NOWOCZESNE WYPOSAZENE GABINETU, NAJLEPSZE MATERIALY ZAPEWNIAJA PACJENTOM PELEN KOMFORT.
PANI DR. MISIEJUK JEST SWIETNYM FACHOWCEM, KTOREJ WRAZLIWOSC NA ESTETYKE UZEBIENIA JEST NA NAJWYZSZYM POZIOMIE.
BARDZO DZIEKUJE CALEMU ZESPOLOWI 'ARTDENT'
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Szanowna Pani Gosiu,

Zawsze się znajdą na forum osoby,które albo z przekory,albo z zazdrosći, albo dla dziwnej uciech napiszą coś niestosownego o drugiej osobie podpisując się "anonim".Jeśli chce się coś napisać prawdziwego a nie tylko rozgłaszać plotki lub insynuacje należy podać swoje pełne dane osobowe a może i adres e-meil,żeby osoba,która ma jakiekolwiek wątpliwości mogła zweryfikować to co czyta na forum.
Jeśli coś było na forum a nie jest to znaczy ,że było napisane przez "anonim"i nie dało się potwierdzić autentyczności danej wypowiedzi.Jakby moderator nie miał kontroli nad wpisami i tego nie kontrolował,to uważam,że można by było w niesprawiedliwy sposób każdego lekarza opluć błotem bez żadnych konsekwencji.Stomatologia jest na szczęcie sprywatyzowana i to Państwo sami decydyją komu powierzą swoje zdrowie.
Życzę Pani trafnego wyboru!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja tam byłam świadkiem takiego zachowania właśnie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, tak, na pewno, płacą ciężkie pieniądze za to i całymi dniami
ślęczą przy kompie, by znaleść każdą złą opinię i zgłosić do wykasowania. Sami natomiast wpisują dobre opinie, prawda? Ciekawe tylko, kiedy mają czas na pracę w tej sytuacji.
Oj, ludzie, ludzie, czemu wszystkich mierzycie własną miarą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czytałam tę negtywną opinię na forum trójmiasta. Tylko jakoś dziwnie wpis zniknął. Zresztą więcej negatywnych wpisów zniknęło. Chyba nie warto tutaj niczego zamieszczać bo to forum jest moderowane w jakiś dziwny sposób. Zastanawiam się, czy ta moderacja nie odbywa się przez zainteresowanych właścicieli.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
No właśnie - "gdzieś czytałam", "jakoby" - nie wiem na pewno, ale się wypowiem negatywnie, a co mi tam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale nie za wszelką cenę.... Gdzieś tutaj czytałam opinię jakoby za poprawki też trzeba tam płacić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
A co ma być ważne? Przecież to prywatny gabinet, który powstał po to, by zarabiać, prawda? A co jest ważne dla każdego pracującego - przecież kasa, prawda?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Taaa. Kasa, kasa, kasa. To jest ważne dla Pani doktor.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziwnie mi ten wpis pachnie - nie sądzicie? Tutaj DARIUSZ MICHALCZEWSKI "TIGER" - uahhaaaahhaaaa :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry