Widok
POLECAM Z CAŁEGO SERDUCHA i daję głowę że się zda za 1wszym razem
do tej szkoły a raczej pod opiekuńcze skrzydła Pani Beatki Orciuch trafiłam jako biedne dziecko nieumiejące przejechać łuku na egzaminie.. niestety w poprzedniej szkole ( OSK MIX ) nauczyli mnie jazdy na pamięć co jest kategorycznym błędem!!! nie ma co się dziwić że łuk nie wychodził, zaś po kilku godzinkach u Pani Beatki BRAWO !! egzaminek do przodu!!
z Panią Beatką można porozmawiać o wszystkim, idealnie wręcz perfekcyjnie przygotowuje do jazdy już własnym samochodem, dzięki niej czuję się pewna za kierownicą... w odpowiednim momencie potrafiła postawić mnie do pionu i proszę jest upragniony kartonik!!! :):):):):)
szczerze polecam! i bardzo dziękuję Pani Beatce bez Pani nie byłoby tak pięknie
* jeśli zastanawiasz się nad wyborem szkoły bez zastanowienia wybierz okey i Panią Beatę, jeśli masz wątpliwości zgłoś się do mnie daję z ten ośrodek głowę :)
z Panią Beatką można porozmawiać o wszystkim, idealnie wręcz perfekcyjnie przygotowuje do jazdy już własnym samochodem, dzięki niej czuję się pewna za kierownicą... w odpowiednim momencie potrafiła postawić mnie do pionu i proszę jest upragniony kartonik!!! :):):):):)
szczerze polecam! i bardzo dziękuję Pani Beatce bez Pani nie byłoby tak pięknie
* jeśli zastanawiasz się nad wyborem szkoły bez zastanowienia wybierz okey i Panią Beatę, jeśli masz wątpliwości zgłoś się do mnie daję z ten ośrodek głowę :)
Moja ocena
OKEY
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6