Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NAJLEPSZA! wątek zamknięty Mimo, że nie jest to jakaś nie wiadomo znana szkółka, jest super! Wykładowca,...
~Agata ; )
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 31 października 2014

Cena adekwatna do jakoci wątek zamknięty Wybrałam tą szkołę głównie ze względu na niską cenę kursu. Niestety, nie mogę...
~Kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 maja 2013

Dobry instruktor p. Marcin Ramos wątek zamknięty Marcin Ramos świetnie przygotował mnie do egzaminu. Jeździliśmy po drogach...
~Michał
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 września 2012

POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty SERDECZNIE POLECAM.BARDZO MIŁA OBSŁUGA PAN ANDRZEJ WSPANIAŁY...
~AGNIESZKA B.
-

dodano: 29 listopada 2012

Okey Jest Okey wątek zamknięty Polecam, prawko na motor zdane za 1 razem! Instruktorzy godni polecenia,...
~S.S.
-

dodano: 16 listopada 2012

Niepolecam wątek zamknięty Z mojego doswiadczenia nie polecam tej szkoly. Zima wiecznie plac zasnierzony...
~..
1

dodano: 21 lutego 2011

dobra szkola :P wątek zamknięty Bardzo dobra mila i profesjonalna nauka jazdy piosiadam prawko od 4 lat i...
~Krzysztof (byly kursant)
2

dodano: 25 czerwca 2007

okey dzięki wątek zamknięty dzięki za profesjonalną prace,bez problemu zdałem za drugim razem, fachowa...
~Adam79
-

dodano: 7 września 2012

Trafiłem na super instruktora wątek zamknięty Miałem wcześniej 3 instruktorów których wspominam tak sobie.Wreszcie trafiłem...
~Aleksander Stanilewicz
-

dodano: 12 maja 2012

kursantka - opinia wątek zamknięty Cena mowi o jakosci kursu , nie jest to najgorsza szkola ale najlepsza...
~kursantka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 stycznia 2012

Profesjonalna szkoła godna polecenia :) wątek zamknięty Polecam wszystkim którzy chcą nauczyć się jeździć, teoria prowadzona...
~Andzia K.
-

dodano: 21 października 2011

POLECAM Z CAŁEGO SERDUCHA i daję głowę że się zda za 1wszym razem wątek zamknięty do tej szkoły a raczej pod opiekuńcze skrzydła Pani Beatki Orciuch trafiłam...
~Patrycja Gołębiewska
-

dodano: 26 stycznia 2011

piękna chwila każdego dnia w moim samochodzie wątek zamknięty Dziękuję za przesympatyczne nauczanie pani instruktor . Obecnie już sama...
~rozetka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 listopada 2010

Bardzo dobrze wątek zamknięty Teoria przeprowadzona szybkoi kompetentnie Pan wykładowca choć nieocdzienny...
~Michał Bielarczyk
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 stycznia 2009

Gorąco polecam wątek zamknięty Gorąco polecam tą szkołę. Można tu odnaleźć naprawdę fachową kadrę, zarówno w...
~Dorota K.
-

dodano: 15 października 2008

Pan Jerzy (teoria) + Pani Beata (praktyka) wątek zamknięty Duet nie do zastąpienia. Nie wiem jak inni instruktorzy w Okey (zawsze można...
~Maciej T
-

dodano: 15 sierpnia 2008

Świetna szkoła! wątek zamknięty Bardzo milo wspominam nauke w tej szkole. Elastyczne terminy, przystepna...
~Agnieszka
-

dodano: 7 sierpnia 2008

bardzo dobra szkoła wątek zamknięty Polecam wszystkim!!! Kto chce zdać i umieć jeździć niech zapisze się do...
~Patrycja
-

dodano: 30 lipca 2008

bardzo dobra szkola wątek zamknięty polecam ta szkole dzisiaj wlasnie zdalem jacde za pierwszym razem i powiem...
~Damian
-

dodano: 29 lipca 2008

super szkoła wątek zamknięty bardzo się cieszę że wybrałam tą szkołę jazdy. pan od wykładów bardzo...
~Misia
-

dodano: 16 lipca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27

22

wątków

do góry