Widok

termoopakowania na mleko, co polecacie?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć dziewczyny
mam pytanie odnośnie termoopakowań do przechowywania mleka, np. w czasie podróży. Jakie polecacie?
kupiłam zwykły canpol'a i musze przyznać że nie spełnia oczekiwań, wcale nie utrzymuje ciepła.
czy możecie sie wypowiedziecieć? moze któraś ma tomme tippee?
jakie kupic termoopakowanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam termoopakowanie TT i jak wleję do niego wrzątek to po godzinie jest takie akuratne do picia. Parę minut dłużej i chłodnawe. Bez rewelacji ...
maritiki@op.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja rowniez uzywam termosu zwyklego.temp trzyma 12 godzin.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam lovi myślałam, że będzie rewelacja bo w środku ma błyszczącą folię aluminiową, która trzyma ciepło ale zawiodłam się.
image
ja mam tt i myslalam, ze bedzie to lepsza rewelacja, a jest tak sobie, trzyma cieplo ok. 3 h.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proponuję kupić mały termosik. Ja mam i często z niego korzystam, podczas spacerów czy podróży. Do buteleczki wsypuję mleczko i zalewam wodą z termosu.
TT niestety nie miałam więc nie mogę nic o nim powiedzieć wiem tylko że fajna sprawą jest odpinany rzep dzięki któremu termotorbę można powiesić np na rączkę wózka.
Miałam torbę Avent uważam że doskonale się sprawdziła wlewając wrzątek do butelki ciepło trzyma ok 2,5 godziny. Tylko trzeba pamiętać że nie można prać torby gdyż starci ona swoje właściwości. Także śmiało polecam.

image
image

image
ja mam tt, mleka nigdy w tym nie nosiłam:) - bo my cycuszkowi, za to wodę owszem, pół dnia trzyma temperature. Tzn jak wleje wrzatek, to przez pół dnia jest ciepłe. Termos to to nie jest, ale ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4