Widok
POLECAM!!!
Miałam przyjemność uczyć się pod okiem instruktora p. Piotra Jereczka, efektem czego posiadam już upragnione prawo jazdy:) Lekcje odbywały się w przemiłej atmosferze i jestem pewna że ten instruktor każdego przekona, że samochód nie jest taki straszny...:)
Ogromna wiedza p.Piotra i bardzo profesjonalne podejście do nauczania pozwoliły mi nie tylko zdać egzamin, ale też myśleć za kółkiem i poruszać się samodzielnie po drodze.
Teraz bez stresu wsiadam sama za kierownice, chociaż jeszcze niedawno nie wierzyłam że to jest możliwe:)
Polecam wszystkim tego instruktora i bardzo dziękuje za pomoc w zdaniu jednego z ważniejszych egzaminów w życiu.
Ogromna wiedza p.Piotra i bardzo profesjonalne podejście do nauczania pozwoliły mi nie tylko zdać egzamin, ale też myśleć za kółkiem i poruszać się samodzielnie po drodze.
Teraz bez stresu wsiadam sama za kierownice, chociaż jeszcze niedawno nie wierzyłam że to jest możliwe:)
Polecam wszystkim tego instruktora i bardzo dziękuje za pomoc w zdaniu jednego z ważniejszych egzaminów w życiu.
Moja ocena
DRIFT
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6