Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
W 100% polecam P.Tomasza Wojciech wątek zamknięty Polecam mojego Instruktora Pan Tomasz Wojciech jest bardzo profesjonalnym...
~Agnieszka S
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 stycznia 2012

Polecam!!!!! wątek zamknięty Kurs rozpoczęłam w innym ośrodku, co z perspektywy czasu uważam za błąd....
~Martyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 maja 2013

Piotr NAJLEPSZY ! wątek zamknięty Po wielu innych instruktorach/kach trafiłem przez koleżankę do Piotra.To był...
~Marek
-

dodano: 8 maja 2013

INSTRUKTORZY Z PASJĄ wątek zamknięty NAJLEPSZA SZKOŁA W 3-MIEŚCIE!!!!, szkoła godna polecenia, w mojej rodzinie...
~Danka
-

dodano: 21 kwietnia 2013

Dziękuje. wątek zamknięty Dziękuje. Jedno słowo oddaje wszystko.. Wcześniej jeździłam tyle godzin w...
~Agusiaaa
-

dodano: 5 kwietnia 2013

giza2013 - opinia wątek zamknięty Szkoła godna polecenia, zdałam za pierwszym razem. Dogodne godziny, bardzo...
~giza2013
-

dodano: 19 marca 2013

Jazdy dodatkowe :-) wątek zamknięty Po ukończonym kursie i jednym niezdanym podejściu zdecydowałam się wziąć 4...
~Asia
-

dodano: 12 marca 2013

ZDALEM ZA PIERWSZYM RAZEM ! wątek zamknięty Witam, pragne podzielic sie moja opinia, na temat pewnej instruktorki szkoly...
~lukasz
-

dodano: 23 lutego 2013

GORĄCO POLECAM DRIFT wątek zamknięty POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁĘ JAZDY BARDZO PRZYJEMNA ATMOSFERA PEŁEN...
~ROBERT W
-

dodano: 3 lutego 2013

**POLECAM** wątek zamknięty Witam ! DRIFT to najlepszy ośrodek pod każdym względem, szybkie umawianie...
~Patryk
-

dodano: 16 stycznia 2013

Profesjonalni instruktorzy wątek zamknięty Wykwalifikowana kadra to chyba największy atut szkoły. Instruktorzy Piotrek i...
~Karolina G.
-

dodano: 13 stycznia 2013

Polecam jak najbardziej ! wątek zamknięty Dziękuje bardzo za wszystko. Polecam jak najbardziej. Instruktor Paweł...
~Jurek
-

dodano: 6 stycznia 2013

Polecam! wątek zamknięty Co tu pisać... teoria jak teoria, nie mam porównania to się wypowiadać...
~Alice
-

dodano: 23 grudnia 2012

Driftem po prawko;) wątek zamknięty Skorzystałam z jazd doszkalających, ponieważ 3-krotnie mi "nie pykło";), a...
~Marta
-

dodano: 21 grudnia 2012

polecam instruktora pana damiana baran wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona człowiek usmiechniety bardzo dobrze uczy ,tłumaczy...
~bogusia
-

dodano: 13 grudnia 2012

Piotrek dziękuję (: wątek zamknięty Kurs rozpoczęłam w innym ośrodku, co było największym na świecie błędem, nie...
~zrzęda (:
-

dodano: 7 grudnia 2012

Polecam instruktora Piotra! wątek zamknięty Gorąco polecam wszystkim szkołę jazdy Drift! Pełen profesjonalizm! Dziękuję...
~Kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 listopada 2012

Oczywiście, że polecam! :) wątek zamknięty Moje oczekiwania zostały spełnione, a nawet zostałam pozytywnie zaskoczona- w...
~Monika z Tcz
-

dodano: 5 listopada 2012

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY !!! wątek zamknięty TA SZKOŁA MA NAJLEPSZYCH INSTRUKTORÓW W CAŁYM WOJ.POMORSKIM , POLECAM...
~Magdalena
-

dodano: 1 listopada 2012

Kat. B wątek zamknięty Zdałem za pierwszym razem a teoria bezbłędnie :). Polecam wszystkim kurs w...
~Mateusz
-

dodano: 19 października 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
129

123

wątków

do góry