Widok
POLECAM
Opinia pod nagłówkiem "brak słów" jest niesprawiedliwa i bardzo krzywdząca. "Akademia" to małe, kameralne przedszkole z domową atmosferą. Ilość dzieci w grupach była tak dobrana, że warunki lokalowe były wystarczające. Panie w sposób indywidualny podchodziły do każdego dziecka. Miały bardzo dużo ciepła i cierpliwości. Codziennie odbywały się zajęcia wykraczające poza program: zajęcia plastyczne, taniec z elementami baletu, elementy historii malarstwa, j. angielski oraz j. francuski, liczne wycieczki do muzeów, teatru, kina. Moja córeczka uwielbiała szczególnie lekcje francuskiego i zadziwiające było jak wiele się nauczyła. Zaletą placówki był też b. dobry kontakt z rodzicem. Moja córeczka bardzo chętnie chodziła do przedszkola i miło spędzała czas (chciała chodzić również w soboty).Codziennie panie zabierały dzieci na spacer i osiedlowy plac zabaw. Żałuję, że w przedszkolu nie było zerówki, bo z pewnością moja córeczka zostałaby tam dłużej. Zdecydowanie polecam, jeśli najważniejsze jest dla rodzica właściwe wychowanie i dobre samopoczucie dziecka.
Moja ocena
Akademia Dziecka
kategoria: Przedszkola
opieka: 6
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6