Widok
POLECAM!!!
Polecam wszystkim OSK Jurkiewicz bardzo mil, sympatyczni ludzie a także sądzę że nauka w tej szkółce jest na wysokim poziomie. Atmosfera jaka była w trakcie jazd zasługuje na wysokie miano, w szczególności chciałabym podziękować INSTRUKTORCE- AGNIESZCE dzięki której zdobyłam PRAWO JAZDY w szczególności za cierpliwość, chwile spędzone z moja instruktorką będę mile wspominać, a także chciałam podziękować Pani Patrycji za wszystko a w szczególności za przeprowadzone wykłady.Będę polecać tą szkółkę znajomym, życzę powodzenia.
Moja ocena
Nauka Jazdy Jurkiewicz
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
OSK Jurkiewicz na Obłużu - profesjonalna obsługa , bardzo miła Pani Patrycja a najmilsza i zarazem świetna instruktorka to Pani Agnieszka!!!
Jest cierpliwa, wyrozumiała i najlepsza w tym co robi. Ponadto jest miłą i delikatną brunetką. Polecam! ŻYCZĘ OSK JURKIEWICZ jak najwięcej kursantów i powodzenia. Do zobaczenia na drodze.
Jest cierpliwa, wyrozumiała i najlepsza w tym co robi. Ponadto jest miłą i delikatną brunetką. Polecam! ŻYCZĘ OSK JURKIEWICZ jak najwięcej kursantów i powodzenia. Do zobaczenia na drodze.