Widok
POLECAM !!!
Trudno coś dodać do samych pochlebnych, moim zdaniem, w pełni uzasadnionych opinii...Podczas trwania kursu teoretycznego-przede wszystkim bardzo przyjazna atmosfera, teoria przez p.Remigiusza została przekazana w jasny i zrozumiały sposób,dużo czasu zostało poświęcone na zadawaniu pytań oraz rozwiewaniu wszelkich wątpliwości.Natomiast jeżeli chodzi o zajęcia praktyczne-p.Tomek powinien dostać nobla za to,że zrobił ze mnie kierowcę!!!:))Chciałam podziękować za cierpliwość,meeeegaaaa wsparcie,przekazanie wiedzy i konkretnych wskazówek!!Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło,ponieważ wszystko zostało wcześniej solidnie przećwiczone.Poczucie humoru-bezcenne.Na każdą jazdę szłam z wielką przyjemnością.Oprócz wiedzy i umiejętności p.Tomka myślę,że nadmienić trzeba fakt, iż jest to przemiły człowiek o wysokiej kulturze osobistej.Swoją postawą i podejściem do kursanta, stwarza bardzo przyjazną i bezstresową atmosferę.Zawsze można liczyć na Jego pomoc. Instruktora nie zamieniłabym na żadnego innego!!!!!!!!! :) NEVER NEVER NEVER!! To tak jeszcze na koniec, żeby p.Tomek nie popadł w narcyzm hihi-na 6 gwiazdek zasługuje również przesympatyczna p.Ela jak i p.Marcin :D DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ !
Moja ocena
Delta
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6