Widok
POLECAM:-)
Do szkoły MINI trafiłam ponad rok po rozpoczęciu nauki na prawo jazdy. Kurs robiłam w innej szkole, ale nie udało mi się po nim zdać egzaminu. Świadomość ogromnych braków i konieczności wykupienia jeszcze dużej ilości dodatkowych godzin (co dla studenckiej kieszeni jest raczej kłopotliwe), spowodowała, że zrobiłam sobie prawie rok przerwy. Postanowiłam też rozważniej wybrać szkołę i instruktora niż za pierwszym razem.
Mój wybór padł na szkołę MINI i był to dobry wybór! Dodatkowe jady u pana Tomasza nauczyły mnie więcej niż cały kurs w poprzedniej szkole. Pomimo długiej przerwy w jeżdżeniu, udało się uzupełnić braki. Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny:-) Polecam każdemu szkołę MINI i instruktora Tomasza, który jest niezwykle miłym i cierpliwym człowiekiem oraz profesjonalistą w swoim fachu.
Mój wybór padł na szkołę MINI i był to dobry wybór! Dodatkowe jady u pana Tomasza nauczyły mnie więcej niż cały kurs w poprzedniej szkole. Pomimo długiej przerwy w jeżdżeniu, udało się uzupełnić braki. Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny:-) Polecam każdemu szkołę MINI i instruktora Tomasza, który jest niezwykle miłym i cierpliwym człowiekiem oraz profesjonalistą w swoim fachu.
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6