Widok
POLECAM
Witam,
jeżeli chcecie iść do fryzjera i tego nie żałować to właśnie takie miejsce. Moja pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta była jedną z najlepszych jakie miałam możliwość mieć w swoim życiu. Bardzo boję się chodzić do fryzjera z prostego powodu : czy na pewno będzie to co dokładnie miało być , czego oczekiwałam. Tutaj moje obawy zostały rozwiane SYLWANA :* jedna z super dziewczyn pracujących w salonie zajęła się mną mega profesjonalnie. Przede wszystkim dokładnie dopytała czego oczekuję dodała swoja opinię i RAZEM dobrałyśmy wszystko co mi pasowało. Dzięki takiemu zrozumieniu , nie tylko " obciąć i następny " stworzyła na mojej głowie CUDO :) za co bardzo dziękuję. Kolejna wizyta już wkrótce nie mogę się doczekać co tym razem zmajstrujemy. Klimat bardzo sprzyjający i powiedziałabym wręcz relaksujący. Polecam gorąco wszystkim Panią i Panom oraz korzystając z okazji chciałam pozdrowić całą ekipę Salonu i moja ukochaną Sylwanę :*.
jeżeli chcecie iść do fryzjera i tego nie żałować to właśnie takie miejsce. Moja pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta była jedną z najlepszych jakie miałam możliwość mieć w swoim życiu. Bardzo boję się chodzić do fryzjera z prostego powodu : czy na pewno będzie to co dokładnie miało być , czego oczekiwałam. Tutaj moje obawy zostały rozwiane SYLWANA :* jedna z super dziewczyn pracujących w salonie zajęła się mną mega profesjonalnie. Przede wszystkim dokładnie dopytała czego oczekuję dodała swoja opinię i RAZEM dobrałyśmy wszystko co mi pasowało. Dzięki takiemu zrozumieniu , nie tylko " obciąć i następny " stworzyła na mojej głowie CUDO :) za co bardzo dziękuję. Kolejna wizyta już wkrótce nie mogę się doczekać co tym razem zmajstrujemy. Klimat bardzo sprzyjający i powiedziałabym wręcz relaksujący. Polecam gorąco wszystkim Panią i Panom oraz korzystając z okazji chciałam pozdrowić całą ekipę Salonu i moja ukochaną Sylwanę :*.
Moja ocena
R. SMARZ Professional Hair
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
hmmm, ciekawe ile za to cudo zapłaciłaś:) Wiem ,ze w tym salonie są mega wysokie ceny. Ja tam byłam raz, trafiłam do p. Izy ( nie wiem czy jeszcze tam jest), totalna porażka, a pieniądze za usługę kolosalne jak dla mnie -250 zł. Strasznie żałowałam wtedy ,ze nie trafiłam do p. Radka bo wtedy ta cena usługi byłaby adekwatna... Zdecydowanie nie jest to miejsce dla wszysykich Pań ze względu na ceny właśnie.
Teraz nie widzę już sensu wyjaśniania... Sytuacja miała miejsce dawno,włosy odrosły,kolor poprawiony. I mimo tej niefajnej sytuacji uważam ,że jest Pan Panie Radku jest mega profesjonalistą i jeśli się trafi w Pana ręce to sukces gwarantowany! Widziałam co Pan robi z włosami:) Ja miałam po prostu pecha ,ze nie trafiłam do Pana...
pozdrawiam
pozdrawiam